Terör Girdabı Kapısı Uber Sibelon Taktiği

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Mcqeen tarafından 11 Mart 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Mcqeen

Mcqeen User

İhtiyacınız olan tek şey buz roketi. Her uber için 1 tane yeterli. Buz roketini vuruyorsunuz ve 2 sn boyunca donuyor. Sonra etrafında dönüyorsunuz ve diğer slotlardan ayrılıyor. Böylece tek tek yavaşça köşelere yollayarak bu bölümü bitirebilirsiniz. Bu taktiği bir dostumuz için paylaştım. Yapamıyorum geçemiyorum diyor. Forum modları mecbur geçeceksin başka yolu yok diyor.. Kolay ve zor kapı diye 2 çeşit kapı olabilirmiş. Ben bile zor yapıyorum.

Solace tavsiyemdir can basarsınız. Hem Ufo rahat kesersiniz o yaratığın vuruş menzili uzun ve oyunda lag olduğu için çok uzaktan sıkabiliyor. Venom girdiğimde az daha beni patlatıyordu. O yüzden solace tavsiyemdir.

500 Uridyumluk yavaşlatma roketine gerek yok buz roketi iş yapıyor. :)

Son düzenlenen: 14 Mart 2018
  2. KuzuRyuSen

KuzuRyuSen User

Paylaşımı beğendim, teşekkürler paylaşım için :)

Mcqeen bunu beğendi.
  3. ÇORBACI

ÇORBACI User

Bilgilendirme için teşekkürler.... Ben farklı bir taktikte kesiyorum işaretliyorum birini sürekli geri geri kaçarak x4 ile kesiyorum biraz uzun sürüyor ama alışınca hiç patlamadan bitiriyorsun hepsini ayrıca köşeye göndermeden kesin çünkü bu taktikte en ufak bir donmada gümlediğiniz için köşeye gidenler tam canla geri geliyor.

Mcqeen bunu beğendi.
  4. Mcqeen

Mcqeen User

120 kalkan veren diroit tasarımını kullanıyorum. 2 konfi full kalkan ve 1.5m kalkanım oluyor. Köşede hepsini kamikazeyle kesiyorum. :) 30 sn kadar tekrar tamir oluyorum böylece 0 risk. Yoksa diğer türlü dediğin gibi sıkıntı olabiliyor.

Teşekkürler.

5. Eyvallah hacım yarın da bunu denerim :D Gerçi ben hepsini bir araya toplayıp sıkıyorum altta topluyorum ama yine de deneyeceğim. Yapmaya yapıyoruz da bir de ödüller tatmin etse çok güzel kapı da işte şansa adam akıllı birşey çıkmıyor :D

Mcqeen bunu beğendi.
  6. Mcqeen

Mcqeen User

Elit sıkmazsan uzun sürüyor.:)

7. Sibelon mu? Al guveye yekten yekten sagdan sola koseye gondermeden tek tek :)

VALEYARD ve kambalia bunu beğendi.
  8. DraydiBoy

DraydiBoy User

kapıyı 5de 5 yaptım gamma kapısını yaptım birde pazar günü sanki alfa yapıyormuş gibime geldi :D yani düşün kapının içinde ğecen zamanı :) taktik güzel ama ben genelde hepsini en sağa veya sola cekip bir yere topluyorum yavaş yavaş bir sağa bir sola doğru düz gide gele :D kesiyorum zor kapı evet ama yapacak birşey yok :) ödülleri daha güzel

!C*O*N*A*N! bunu beğendi.
  9. Mcqeen

Mcqeen User

Bu taktikle sadece 1 tanesinden hasar alıyorsun oda vurursa. Teki 20bin vuruyor. Diğer türlü zor oluyor çünkü hepsi vurursa ölüyorsun mecbur güve ile kesiyorsun. :D

10. DraydiBoy

DraydiBoy User

evet zaten benim dediğim taktik sadece interneti çoook hızlı olanlar için :D seninkinde buz roketinin gelme süresi var biraz o sıkıntı ben tercih etmiyorum şahsen :/

11. yasin01

yasin01 User

ahahahah anılarıyla hatırlanmayacak bu oyunun yöneticileri zorluk çıkarmalarıyla hatırlanacaklar öyle her önüne geleni alırlarsa kavun tarlasına döner vura vura iyiyi kötüden ayırırsın :D

12. .BEYAZ.

.BEYAZ. Guest

Merhaba,

Anlattınız taktik güzel.

Ve işe yarayacak birşey.

Kapılar dediğiniz gibi 2 çeşit olabilirdi.

Diğer etkinlikler için bu fikrinizi belirteceğiz.

Ama bazı imalar olmasa daha iyi olur lütfen daha dikkatli olalım.

İyi forumlar..

Mcqeen bunu beğendi.
  13. Mcqeen

Mcqeen User

Düzenledim.

14. ÇORBACI

ÇORBACI User

ne zaman bitiyor etkinlik

15. ben de teşekkür ediyorum.solace ve köşeye gönderme taktiği bende etki oluşturmasada özellikle buz roketi ile ayırma oldukça işimi kolaylaştırdı.güveli sayborgla daha rahat kestim bu şekilde uber sibelonları.ancak 3 siboda bir işe yarıyor maalesef soğuma süresinden dolayı.buna şükür.tekrar teşekkürler.

Mcqeen bunu beğendi.
  16. .BEYAZ.

.BEYAZ. Guest

Merhaba,

Etkinlik 22 mart'ta bitiyor.

İyi forumlar..

17. Mcqeen

Mcqeen User

Bu taktiği tekrar deneyebilirsiniz :)

VALEYARD ve .Paradoks. bunu beğendi.
  18. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Ne demişler "sürüden ayrılanı kurt kaparmış" :D:D:D:D

Iyi forumlar.

Mcqeen bunu beğendi.
  19. Buz roketi bağışlarsanız denerim:)

20. Mcqeen

Mcqeen User

500 uridyumluk olan yavaşlatma roketiyle de oluyor. Ama birini keserken 250 uridyum geliyor buz roketin yoksa :)

SilentsKiller bunu beğendi.