Terör Girdabı Kapısı Uber Sibelon Taktiği

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Mcqeen tarafından 11 Mart 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Şahsen ben uber sibelonlar geldiğinde derhal haritanın bir köşesine gidip, 2 kez kamikaze atarak uofnitleri imha ediyorum. Daha sonra sürekli haritanın sağ alt köşesinden sol üst köşesine ve tersi istikametde gidiyorum. Bu zaman en öndeki uber sibelonu hedef seçiyor ve imha ediyorum. Bu sayede en fazla 3-4 yaratıkdan hasar alıyor ve daha kolay şekilde uber sibelonları imha ediyorum.

İyi forumlar.

Son düzenlenen: 19 Ekim 2018
    SilentsKiller bunu beğendi.
  2. Bende şöyle bir yola gittim; kaç tane sibelon varsa uridium getirilerini hesaplayıp o kadar kami atıyorum ilk başta, 10-12 kadar. Çünkü artık bunlara kuruş vermek istemediğimden vipim yok ve 1 kami 150 uri. Geri kalanları da lazerle eritip köşelere..

3. GÖLGE

GÖLGE User

hep bi taktiklerr:) bu kapı ve son zamanlarda yapılan etkinlikler hep zengin oyunculara yapılmış:)düşünün oyuncunun vipi yok ve daha gelişmemiş gemisi..bu kapıyı ben elitleyerek bile full gemimle zor yapıyorum..o oyuncuların hiçbiri yapamıyor..bu zengin oyuncu taraftarlığını bırakıp birazda gelişmemiş gemiler için etkinlik yapılsa..100 görev çıktı yapılması zor görevler..onlarıda yapamıyor çoğu oyuncu..oyun 1.cisi chate yazıyor 100 görevide yapmış:) maalesef gelişmemiş oyuncular üzülerek okuyor bu yazıyı..biri yer biri bakarr kıyamet bundan kopar:)umarım oyunun kıyameti kopmazz:)

4. __AZRAİL...

__AZRAİL... Guest

Merhaba.

Sayın arkadaşım belki bu konuda haklısınız belkide haksızsınız bu kişilerin olaya bakış tarzıdır ben bu konuda sizide yargılayamam başkasınıda yargılayamam lakin hayatta bile zor olan şeyler var o zaman bu hayatta acımasız sizce değilmi ona bir müdahale edemiyorsanız. Buradada müdahale edemiyoruz neden derseniz herşey kolay olsaydı hayatın tadıda olmazdı biraz mücadele etmek gerekiyor bence.

İyi forumlar.

5. Buz roketine gerek yok bence aşırı zorlanmıyorsanız şayet, Güve yetiyor,çünkü sibelonlar yavaş oyun donmasın yeter. kısa zamanda bitsin demedikten sonra x1 ile bile yapılabilir ancak çok zaman alır vede sıkıcı olur.Buz roketi şuan bir çok oyuncunun elinde yok.Bende bir miktar var imkan olsada bağışlasak denemeniz için.:)

6. Goliath X in varsa onun ozelligiyle de ayırabilrisn sibelonu gruptan

SilentsKiller bunu beğendi.
  7. GÖLGE

GÖLGE User

sayın AZRAİL ..bilirmisiniz bi hikaye vardır..devekuşuna uç demişlerr:)ben deveyim demiş:)o zaman koşş demişlerr:)ben kuşum demiş:)sözlerim şahsınıza deil tabi:) oyunun güzelleşmesi adına fikirlerim sadece:) kolay gele.

8. __AZRAİL...

__AZRAİL... Guest

Merhaba.

Sayın arkadaşım güzel bir deyim kullanmışsın lakin bizdede şöyle bir deyiş vardır. Kervan yolda düzelir, ;) Gönül düştü kediye, kedi benzer kadıya :D gibi güzel deyişlerimiz Türkçemizde mevcuttur. Affınıza sığınarak bir iki kelime yazmak istedim.

İyi forumlar.

GÖLGE ve SilentsKiller bunu beğendi.
  9. bunlar da beni geçti :D, ebediyat için forumu seçti. bir şiir yazdım artemize, çıkaramadı temize.

10. Zaten bu taktik bana pek kullanışlı gelmedi de buz roketinin o kadar kolay bulunmadığını belirtmek için dedim ben öyle:) Bu arada bugün sabah 15 sibelonu 1 buçuk saatte bitirdim 10k job ,10k x3, 15 kami gerisi x1 ile:D

11. Mcqeen

Mcqeen User

:D buz roketini zamanında aralık ayında herkes kapılardan topladı.

12. aynen topladık. bitmek bilmiyo roketler

13. Mcqeen

Mcqeen User

Bu taktiği ben bugün yine kullandım. 2 sibelonda bir buz roketi atıyorum. Onu sürüden ayırıyorum. Daha rahat kesiyorum. Yoksa bir anda 300-400K hasar alabiliyorsun ve sunuculardaki donma sorunu yüzünden patlama şansın yüksek.:p

14. Sibelonlar yüksek vuruyor ama bir o kadarda yavaşlar.Güve ile girişin ve hepsi bir araya gelmeden eksiltin.Sakın yaralı bırakmayın bir sıkıntı olurda patlarsanız.Tekrar girdiğinizde gemi direği gibi karşınıza çıkar,yaktığınız cephanede çöp olur.Zaten hiç patlamadan sibelonlara ulaşırsanız orada 5 hakkınız bitene kadar işinizi halledersiniz.;)

.Paradoks. bunu beğendi.
  15. Mcqeen

Mcqeen User

Seprom varsa kolay eriyor sibelonlar :p