Kutlama Terör Kapısı Hakkında

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Kara.Panter tarafından 2 Ekim 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Kupon Kodu Dağıtılmalı mı ?

1. Evet " Dalga mı geçiyorsun bu bizim hakkımız "

oy sayısı 39
    90,7%
  2. Hayır " Dostum hiç sorun olmadı ki, her şey mükemmel gerek yok "

oy sayısı 4
    9,3%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba,

18 ekim 2018 ile 31 ekim 2018 tarihleri arasında Terör kapısının gelmesinden mutluluk duyuyoruz ve şükranlarımızı sunuyoruz...

Şunu belirtmek isterim ki bu etkinlik son bir yıl içerisinde gerçekleşen eski ya da yeni tüm etkinliklerden çok daha az sorunsuz geçti hatta ve hatta hiç sorunsuz geçti denebilir...

Oil veren korsan etkinliği ve saçmalıktan farkı olmayan demaner etkinlikleri yüzünden oyun pert oluyordu... Bu yukarıda adlarını verdiğim etkinlikleri beğenip beğenmemiz ayrı bir konu, bu etkinlikler aktif iken oyun donuyordu genellikle... Kosan etkinliği zamanında akşam 22:00-23:00 saatlerinden başlayıp sabah 06:00 resetine kadar oyun donuyordu ve sadece chat kullanılabiliyordu... Resmen burnumuzdan gelmişti...

Ancak; Terör Girdabı Kapısı etkinliği doğrudan kişisel olması ve farklı bir etkinlik olması nedeniyle ya da neden olduğunu bilmiyorum umurumda da değil hiç bir sorun yaşatmadan, oyunu dondurmadan devam etti... Bu durumdan çok memnun kaldık...

Etkinlikler sıradanlaşıyor evet... Ama Spaceballı düşünmenizi size tavsiye ederim... Etkinlik gibi değil ama etkinlik gibi ve yıllardır devam ediyor :) Yeniliklere ihtiyaç var ama bu gün sunucu birleştirme işlemleri yüzünden kaynaklanan rezil durumlardan ötürü taleplerimizde çok basitleşti... Yani şu etkinlik geldiğinde geçen seneki gibi sorunsuz bir şekilde devam ederse çok mutlu olur ve şaşırırım, şaşırırız... Şuanda millet kan ağlıyor... Sunucu birleştirildi durum berbat oldu ama bu etkinlik bir nebze faydalı olacaktır elbette sorunsuz gerçekleşirse...

Bir detay daha var :)

Ne kadar saçma sapan kararlar alan bir firmanın oyununu oynuyor olsak da bu firma bu kadarda aptal değildir...

Şuan donmaların seviyesi inanılmaz yüksek... Bu sorunlar dururken böyle bir etkinliğin 16 gün sonra getirilmesi ileri derece aptallık gerektirir... Ama bu firma bu seviyede değil demek ki 16 günden önce sunucu birleştirme işlemlerinin neden olduğu donmaların nedenleri tümüyle ortadan kaldırılacak demektir...

Ek olarak böyle olsa bile DO Türkiye yönetimin hiç kimseye hesabını vermeden, hiç kimseden onay almadan yapabildiği kupon kodu dağıtımını çok geçmeden yapmasını şiddetle tavsiye ediyorum... Keyiflerine göre içerik ekleyebilirler... Bu donmalar nedeni ile kapıları patlayan arkadaşlarımızın sayısı çok fazla bunu düşünerek ten... Bol RSB-75 cephanesi içeren zengin içerikleri kupon kodunu istiyoruz...

Artemis Adminin dikkatine...

Saygılar...

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 2 Ekim 2018
    ZamanınEfendisi[TR] bunu beğendi.
  2. HASAFET.

HASAFET. Guest

Merhabalar,

Öncelikle şunu belirtmek isterimki sorunlar çözülecektir buna emin olun er yada geç bunun sebebi eski yazılım sistemi yeni sisteme cevapsız kalıyor bunu yeni kodlama yapmak Almanya'ın çözmesi gerekir bizler yazılımcı değiliz ve Do Tr ekibindede oyunun yazılım ekibi yok genel bir sorun olduğu için.
    Yaşanan kasma donma sorunlar oyunculara gına getirecek durumda bununda farkındayız ve Tr ekibi olarak telafi olayını ısrarla dile getiriyoruz.
    Kod için onay verilmeden kod dağıtımı yapılmaz, oyuzden beklemedeyiz şuanlık.

Keyifli Forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 2 Ekim 2018
    KATALONYA bunu beğendi.
  3. SiMSeK53TR

SiMSeK53TR User

Bu etkinlik yalnızca güçlü oyuncuların yapabileceği bir etkinlik. Yeni başlayan oyuncuların yararlanabileceği kendilerini geliştirmelerinde yardımcı olarak etkinlikler yapılmadığı sürece çok oyuncu beklersiniz.

KATALONYA bunu beğendi.
  4. Soyuz*

Soyuz* User

Benim hatırladığım belirli bir seviye ile 6-15 gibi onların terör kapısı daha farklıydı yanlışım varsa düzeltin lütfen.

5. uzayl80

uzayl80 User

bence etkinlik kapıları geneli güçlü gücsüz her oyuncunun faylanması gerektiğini düşünüyorum yani daha basit npc lerin gelip zayıfların daha cabuk gelişmesi acısından faydalı olur

*DELİBEDRİ* bunu beğendi.
  6. HASAFET.

HASAFET. Guest

Merhabalar,

Güncelleme fikir havuzunda konu açıp görüşlerinizi iletebilirsiniz, yalnız anket eklemeyi unutmayın.

İyi Forumlar.

7. KATALONYA

KATALONYA User

malesef o başka etkinlik olsa gerek keza alacağınız tp puanı o lwllerde bırakmaz sizi.

8. Soyuz*

Soyuz* User

Yokmuş öyle bişey ben karıştırdım, yazık o kapıyı lf3lü bir oyuncumuzun bitirme şansı yok ancak belirli bir kısımlara gelip kutuları alabilir

9. uzayl80

uzayl80 User

linki inceledim terör kapısını bence orta düzeydeki gemiler rahat gecebilir bi sıkntı olmaz fakat süre uzun sürer bitirmesi iyi bir vakit isteyen kapı yoksa full elit gemi 10 dk da keser cıkar can azaldınmı hız confiye gec tamir olsun devam et saldırı confisiyle sıkntı olmaz zeta gib yani talinler basit 5 dk da keslir uberler uzak uzakdan kesdinmi sıkntı olmaz devolar yerine talinler daha mantıklı leveli ve gemisi zayıf olanlar zor gecer full kalkan full irisli lf 3 yada kalkan gecer kapıyı

10. Soyuz*

Soyuz* User

Uberi kesmesi yıllar alabilir doğru :)

11. uzayl80

uzayl80 User

yok yaws okadar sürmez ben ilk zetamda devoşları 30 lf3 le gecmişdim tek konfi :) burdada tane başı bi 25 dk sürer heralde

12. KATALONYA

KATALONYA User

ben orta düzey bir gemiyle 6 saatte yapmıştım. Heralde başlangıç düzeyiyle kapıyı bitiremem uber sibelonlar zulüm oluyor.

13. Uber sibelon sayısı kesinlikle düşmeli.

Ayrıca terrör kapısında hangi yaratıklar sırayla çıkmakta onunda linkini paylaşırsanız.

KATALONYA bunu beğendi.
  14. Merhaba,

Yaratık sırasına buradan ulaşabilirsiniz. En son etkinlikte bu şekildeydi.
    Gelecek etkinlik henüz güncel değildir, bilgi geldiğinde duyurusu yapılacaktır.

İyi forumlar..

15. Katlayıcı+vip olmadan bu kapıdan karlı çıkmak neredeyse imkansızdı,inşallah bu gelecek olan biraz olsun elit olmayan oyuncularıda gözetecek şekilde gelirde tüm kesimi memnun eder.Uber Sibelon sayısı azıltılmasa olurda hiç olmadı güçleri azaltılsa uber kristalonlar gibi işe yarardı.Bekleyip görücez.

16. Umarım düzeltirler Mod'um.

20 uber sibelon kesmek kadar kötü bir şey yok.

17. Merhaba,

Bende sizler gibi düşünmekteyim , etkinlik oyuncu arkadaşlarımız için faydalı olacaktır , umarız memnun kalırlar.
    Geçmişte gelen bu etkinlikle ile ilgili geri bildirimlerde oyuncularımızın sibelon konusundaki şikayetini değerlendirip iletim sağladık.
    Bu yüzden bekleyip göreceğiz.

Birçok oyuncumuzun geçmişte bu konuda şikayeti olmuştur.
    Geri bildirimlerde biz bu konuyu raporladık , inşallah oyuncularımızın dilediği gibi olur.

İyi forumlar..

18. KATALONYA

KATALONYA User

Bana sorun bana ben ne acılar çektim :D

19. Merhaba,

Bazı oyuncularımız bu konuda çok büyük sıkıntı yaşadı, sizlerinde bu kişiler arasında olabileceğinizi düşünüyorum.
    Geri bildirimler sonucu değerlendirme yapılmıştı.
    Bu yüzden umarız Sibelonlar'le savaşmak zorunda kalmazsınız :)

İyi forumlar.

KATALONYA bunu beğendi.
  20. Cevap için teşekkür ederim.

Doğru değil. Bu etkinlik çoğu oyuncuya hitap ediyor... Kapıyı tamamen bitirmeniz gerekmiyor ki :) Bölüm bölüm çok değerli hediyeler veriyor. Harcadığınız eliti size geri veriyor hatta fazlasını ve renkli diroit tasarımlarını elde etmeniz dışında scrap topluyorsunuz.

Uber Sibelonlar iki kez geliyor oraya kadar olan her şeyi orta seviye olan yani 15 LF-4 olan 24 argelik gemimle yapıyorum elit gemimle bütün kapıyı bitiriyorum.

Orta seviye gemime bir sürü diroit geldi mesela :D Papağan gibi oldu gemi :D

Ancak şunu da söylemek isterim bu kapıyı yaparken her türlü elite ihtiyaç var, zaten her zaman elite ihitiyaç var. x1 ile kasılmaz gemi.

Her zaman lazerlerde pro desteği olmalı... En kötüsünden. Açık artırmadan hasar desteklerini sabahları kovalamak gerekiyor.

Ben baya dır girmiyorum her iki gemimde de 3,5 milyondan fazla seprom birikti. Kalkanlarda 1 milyon dakikanın üzerinde seprom var. Hesapladığım zaman 694 gün filan ediyor bu da 23 aya denk geliyor :D 2 yıl boyunca rahatım :D Hızda ise 3-4 yıllık pro beslemesi var.

Ayrıca roketlerde de 400k sep beslemesi var. Bazen oyuna ara verip birikim yapmakta fayda var.

Haklısınız ama bu terör girdabı kapısı etkinliği diğer etkinliklere nazaran daha çok bir kitleye hitap ediyor.

İki kez gelmeleri insanı çileden çıkartıyor. Yani kesemeyecek güçte olmakla filan alakası da yok ki :) Orta seviye yan gemimle onları yapmıyorum zaten elit gemimle kapıyı 5-6 kez bitirdim ama kaç kere o uber sibelonlar da sırf oyunun donmasından patladım. O yüzden köşeye göndermeyin arkadaşlar 5-10 tane gönderiyoruz sonra kapı patlıyor cephaneler boşa gidiyor. 3 Hakkın olmuş filan ayrı son beş sibelon da patladım ben mesela flash player çalışmayı durdurdu ve bum :D Köşeye gönderdiklerim boşa gitti o nedenle onları direk imha edin köşeye göndermeyiniz. Pro beslemeli x3 güve,burgu karşımı yapıyorum ben.

polatalemdar311 bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.