Bug / Oyun hatasi Terör Kapısı Uber Sibelonlar

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Kara.Panter tarafından 3 Ekim 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Etkinlik Güzel Ama Uber Sibelonlar Azaltılmalı!

1. Evet Kesinlikle Katılıyorum.

oy sayısı 16
    94,1%
  2. Hayır Kesinlikle Katılmıyorum.

oy sayısı 1
    5,9%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba,

Arkadaşlar bu kapıyı 5-6 kez bitirdim. Orta seviye gemimle uber sibelonlara kadar yapıp bırakıyordum ama elit gemimle tam bitiriyordum ve uber sibelonların sayısı ya da vurdukları miktardan çok üst düzey bir bilgisayarda bile flash playerin çalışmasını durdurup oyunun gitmesine ve kapının patlamasına ya da köşeye gönderdiğimiz uber sibelonlara harcadığımız cephanenin, zamanın gitmesinin bu seferde yaşanması istemiyorum, yaşanacak olmasından kokuyorum.

Bir çoğumuz bu uber sibelonlar dan kapıyı yapmadı bilerek :D

Konu sadece sayıları ya da vurdukları miktar değil. Oyunu donduruyorlar kasıyor ve kapı elden gidiyor.

Zaman kaybı, giden cephane, sıkıcılık ve etkinliği monoton bir hale getirmesi gibi sorunları dile getirmiyorum bile :D

2. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Konunuzu uygun bölüme taşıdım. Bu sayede üyeler fikrilerini dah rahat belirtebilir.

Geçen yıl sizlerden etkinlikle ilgili gelen şikayetleri merkez ekibe iletmişdik. Yeni bilgiler geldikce sizlerle paylaşacağız.

Umarım bu sefer Uber Sibelonlarla daha az uğraşırız.:D

İyi forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 3 Ekim 2018
  3. LARK1988

LARK1988 User

Katılmıyorum çünkü bir zorluk olmalı,
    umudum o ki donmalar kasmalar yaşanmaz ;)

4. orta seviyeli gemilerde yapabilmeli hep fuller düşünülmemeli benim gemim iyi ama başkalarınıda düşünmek lazım

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.