Terör kapısı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ULTRASLAN tarafından 4 Mart 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ULTRASLAN

ULTRASLAN User

Terör kapısı yaratıkları geçen seferki gibi saçma ve zor uber yararıkları yoktur inşallah acil cevap modum yaratıkları nelerdir merak ediyorum

ĀṜĊĿĪǤĦŦ bunu beğendi.
  2. Terör Kapısının geleceğini Nerede Gördün ???

3. ULTRASLAN

ULTRASLAN User

Forumu takip ediyorum kardeşim :)

4. -Paradise-

-Paradise- Guest

Merhaba

Bir değişiklik olduğu taktirde forum üzerinden bildirilecektir.

İyi forumlar.

5. değişiklik var eskisinde 1 boss kristalon yazarken şimdi 5 tane boss lon var kapı yaratıkları için güncelleme yaparsanız iyi olur

6. Ben söyleyeyim, alttaki kapıda 25 uber kristallonla karşılaştım canları normaline göre az ve her biri 3k vursa da menzili yüksek hasar almadan sıkmak çok zor. Diğer kapıda uber sibelonlar vs var en sonunda tek bi yanlış hareketime patladım ve illallah edip çıktım.

Anlayacağın etkinlik yine milyonlarda x4 ü olan full gemiler için yapılmış bir etkinlik full lf3 olan arkadaşlar benim gibi mahrum kalacaklar bu etkinlikten.

нüηкαr bunu beğendi.
  7. LARK1988

LARK1988 User

global avrupa 1 serverında terrör kapısında donmalar kasmalar PET dahi çalışmıyor,
    katlayıcı çektik ne olacak şimdi

8. Bu arada bu sitemim etkinliği düzenleyenleredir sayın MOD'larım :) Gerekli yerlere iletmeniz yeterli bu tür yorumları :) Sizin başımızın üstünde yeriniz var :)

9. terör kapısını 2 kısımdan yapmaları lazım kolay ve zor herkes seviyesine göre girmesi lazım ki kimse de zorluk çekmesin ama nerde böyle düşünen

10. Razorbackk

Razorbackk User

saat 6:45 de girdim sadece 2 lf4 ful lf3 um 3 u bıtırdım. o uber krıstallonlar illallah ettirdi 1 kere patladım. ama bitirdim 3.kapıyı. simdi 2.kapıdayım neredeyse 100 tane melter geliyor felaket zor , ondan sonra cıktım su özel görevlerden 2 tanesini yapım gunlukse kacmasın diye. sonra devam edecem kapıya ama cok acayip zor ama ben bitirecem

thelord3858 bunu beğendi.
  11. Uber sibelonlara gelince görüşürüz :) Allah sabır versin :)

12. Mcqeen

Mcqeen User

Üst üste 2 tur 20 şer tane uber sibelon geliyor hevesini kırmak istemem. Uber lokumda var tabi ;)

13. Razorbackk

Razorbackk User

Suan uber sibelonlardayım sadece 1 tanesini kestim 39 tane daha mı var yuh yav 200bin tane x2 bitti 70bintane x3 kullandım x4 ve ustu 90 bintane kaldı ins yeter

14. titans___

titans___ User

beyler bu kapı 3 e ayrılyor yani 3 kapı derken üst alt hangisine geçsem

15. soldan gıt

16. titans___

titans___ User

valla hepsini deniycem de bakalım ilk senin dediğini patlamam çiftimde ödül hangisi çok bizde başkası gelişmesin deriz

17. Her zamanki gibi gemileri zayıf olan oyuncular yine düşünülmemiş siz bu kafayla giderseniz daha çok oyuncu kaybedersiniz ... 20 uber sibelonun yanına 20 tanede uber kristallon koysaydınız ya kimse yapamasaydı kapıyı

18. Hades kapısına grup ile değil de yalnız girmek gibi bir şey bu kapıyı yapmak. 2 saat sürdü kapıyı bitirmem ve açıkçası tatmin de etmedi pek.

''Terör Tüneli Galaksi Kapısı tamamlandı.
    1.200.000 Tecrübe Puanı kazandın.
    Sana 5.200 Şeref Puanı eklendi.
    800.000 Credits kazandın.
    2.000 Uridium kazandın.
    UCB-100 türü lazer cephanesinden 37.200 adet aldın.
    1 Kurtarılan Mal Protokolü X aldın.
    60k ya yakın da uridium veriyor sanırım toplamda. ''
    Harcadığım x4 ve x3 ün de haddi hesabı olmadı, kapının zorluk seviyesi biraz düşürülse çok daha iyi olur.

titans___ bunu beğendi.
  19. Yahu bunların hangisine atlayacağız ? Kafama göre atlıyorum ben pro beslemeli x3 le 45k vuruyorum her şey kolay da neye atlayacağım bilmiyorum :D İki kutudan 34k x4 çıktı 2 tane red skull bide bazı füzeler :D Çok güzel bir kapı ama kafam karıştı.

Son düzenlenen: 11 Mart 2018
  20. Razorbackk

Razorbackk User

Radar protokolu 4 verdi ama suan saat sabah 5 :D

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.