Terör kapısı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve SlimsKarelia tarafından 14 Ekim 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar terör kapılarında içinden cephane çıkan kutular düşüyor ya katlayıcı ile o kutuları toplasak vereceği cephane iki katına çıkıyor mu 10k ucb yerine 20k ucb olarak gelir mi ?
    Eğer katlayıcının etkisi var ise terör kapısı geldiğinde katlayıcı alıcam hesaba

2. Evet hem katlayıcı hem arge hem de pete takılan protokoller kutu içeriğini arttırıyor.

3. Merhaba,

Arkadaşımızın verdiği cevaptan dolayı teşekkür ederiz.
    Katlayıcı etki etmektedir bu yüzden kapı geldiğinde katlayıcı paketi alabilirsiniz.
    Kurtarılan Mal Protokolü'de Pet'e taktığınızda etki edecektir.

İyi forumlar.

4. the_flood

the_flood User

sn.moderatörler eğer oyun böyle devam ederse v.o.t kapısına giren daha ilk girişinde bütün canlarını bırakıp çıkar.böyle oyun olmaz ya.
    1-bir haritadan diğerine oyundan çıkmadan atlıyamıyoruz ( kuponla atlama)
    2-oyun öyle donuyor ki kapıda daha ilk dalgada 256k nano kalkanı bıraktım.
    3-bir kapıdan diğerine beklerken az önce kahve pişirdim :) düşünün artık
    biliyorum art arda oldu ama eğer oyun bu haldeyken etkinliğe kadar toparlanmazsa çok şikayet alıcaksınız

5. Merhaba,

Etkinlik gelene kadar sorunların birazda olsa düzelmesini bekliyoruz.
    Eğer etkinlik içerisinde kapıda donma , lag sorunu yaşanırsa oyuncularımız problem yaşayacaktır.
    Umarız sorunların hepsi düzelir :)

İyi forumlar.

6. the_flood

the_flood User

Bu durumla alakalı bir bildirimde bulunmanız sizden isteğimizdir. Uzun zamandır varolan sorunlar var evet bildirdiğinizi de söylüyorsunuz ama bu kapı ve etkinlik ile ilgili özel bir bildirimde bulunmanız bence iyi olur.sadece tr server larda oynuyan oyuncu sayısını baz alırsanız alıcağınız şikayetleri siz düşünün,ve bunu sadece mod lar değil supporttakilerde düşünsün..İyi forumlar
    Ayrıca kapıya 4 gün kaldı ama halen içerik bilgisi belli değil?

7. Merhaba,

İçerik ile ilgili bize bilgi gelmemiştir.
    Geldiğinde duyurulardan paylaşılacaktır.
    Şuanlık etkinlik içeriğine buradan göz atabilirsiniz.
    Oyundaki sıkıntılar için ve etkinlik için üst birimlerime konuyla alakalı bildirim yaptım.
    Sizlerin görüşlerini dikkate alıyoruz ve bunun için elimizden geleni yapıyoruz.

İyi forumlar.

8. the_flood

the_flood User

ilgili olduğunuzu(tüm mod.lar için)düşündüğümden yazıyorum ve tşk.ler. umarım olayın boyutunu dikkate alırlar..iyi forumlar

9. Merhaba ,

Rica ederiz.
    Umarız sıkıntısız bir etkinlik sizlerle beraber olur :)

İyi forumlar.

10. the_flood

the_flood User

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.