Bug / Oyun hatasi Terör kapısı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve xXTheMexXx tarafından 17 Ekim 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. xXTheMexXx

xXTheMexXx User

Sürekli oyun kopup duruyor. Şaşırmadım gerçi de. Ne bu kardeşim, bu rezalet önceden yoktu ne güzeldi 2010 yıllarındaki DarkOrbit. Reloaded versiyonu geldi oyun bitti resmen. Şu kapıyı raporluyormusunuz düzeltiyormusunuz ne yapıyorsanız seri yaparmısınız. Gecenin bu saatinde buraya yazıyorum. Gerçi yazsam ne farkeder, sizde oyuncusunuz ipin başı Almanya. Ora ile direk temas edebileceğimiz bir yol yok olsa...

2. 21jeriko21

21jeriko21 User

oyun çöktü resmen :)

3. ValkyriE

ValkyriE Guest

Merhaba,

Forum yetkilileri olarak gönüllü olmamızın sebebi size tüm soru ve sorunlarınız için elimizden geldiğince destek olabilmek. Bizler de oyun ortamının tüm oyuncular için sorun değil eğlence içermesini istiyoruz. Bu sebeple de tüm geri bildirimlerinizi iletiyoruz. Bizim oyuna herhangi bir müdahale şansımız bulunmamaktadır dolayısıyla biz düzeltemeyiz fakat düzeltilmesi için memnuniyetsizlikleri iletmeye devam edebiliriz.

Keyifli forumlar.

4. pet atarken 2 hakkım gitti lag yüzünden bu sekilde degil beş, elli beş hakkım olsa yine yetmez dedim bende mi sıkıntı 15 dk sonra yeniden baglan yapınca hangarda üst üste 10 gemi aynı şekil ne kadar güzel oyun

5. xXTheMexXx

xXTheMexXx User

FM veya admınler sizden bir ricam olacak. Kapı sonu ödül grafisini atarmısınız.

6. ValkyriE

ValkyriE Guest

Tekrar merhaba,

Etkinlik ile ilgili görev ve ödül detaylarına buradan ulaşabilirsiniz.

Keyifli forumlar.

7. Bitmeyen kapı yapmışlar gemim ful olmasına o kadar elit harcamama rağmen kapı 3 saatte bitmedi bende kendimi patlattım çıktım geçen sene aynı kapıyı 1 saatte bitiriyordum bu sene zorlaştırmışlar

8. xXTheMexXx

xXTheMexXx User

Kapıdaki uber sibelon sayısı çok fazla. Toplam 35 mi 37 mi ne tane uber sibelon var. Onun yerine melter koysalardı keşke. :) 37 melter ne kadar iyi olurdu yada 10 devoreurer falan. dd

Terör Tüneli Galaksi Kapısı tamamlandı.
    1 Lazer Silahı Protokolü aldın.
    Kamikaze modülün tekrar yüklenmesi sona erdi..

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 18 Ekim 2018
    Peacemaker.JR bunu beğendi.
  9. Hayırlı olsun dostum . Hangi serverda oynuyorsun ?

Bugün kapıyı bitirmem 2 saatimi almadı 30+30 uber sibo kestim galiba ve hiçbir şekilde bulunduğum sunucuda lag sorunu yok galiba tr serverlarına özel , yakında bizim serverlarada gelir :D

10. I.

18.10.2018 - 03:37[​IMG]Terör Girdabı tamamlandı.
    18.10.2018 - 03:37[​IMG]Alınan nesne: Radar Protokolü X
    gecen sene kullanacagım kadarını almıstım radarın silah versin artık :)

Son düzenlenen: 18 Ekim 2018
  11. __AZRAİL...

__AZRAİL... Guest

Merhaba.

Sayın arkadaşım alınan ödüller tamamen şans işidir bizim elimizden bir müdahele gelmiyor. Olsun sizde ikinci hangarınızı tamamlarsınız fazlası ile.

İyi forumlar.

12. kamikaze atınca noluyo sımdı acıklamaya öyle yazmışsınız admınım

13. __AZRAİL...

__AZRAİL... Guest

Merhaba.

Sayın arkadaşım son yaratığı pet atarak kamikaze ile kesmeye yardımcı olmuş ve kapı biter, bitmezde resim çektiği için o yazıyıda almış bir espirisi yok yani kamikaze atmanın orda.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.