Destek TERÖR KAPISINDAKİ DONMA SORUNU !

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve WolfWar tarafından 22 Ekim 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Vallaha bende 1-2 defa yaşadım öyle ama sorun olmadı.
    Arada olur deyip geçmek lazım. Şahsen benimde Kıyamet admin gibi 3-4 gündür adil kullanım kotasından dolayı netim 3 mpbs bende bir sorun olmasın diye baska pcden oynuyorum sorun olmuyor.

2. Merhaba ,

6. bölümü yaptım ve şu anda 7. bölüm içindeyim oyunu etkileyecek bir donma yaşamadım. Tarayıcı olarak Maxthon kullanıyorum.

İyi forumlar.

3. arkadaşın bahsettiği sorunu etkinlik başladığından beri yaşıyoruz ama yinede sizler bu olayı bizim internet hızımıza yada kullanmakta olduğumuz pc ye bağlıyacağınız için konu açmadım yada supportya başvurmadım arkadaş konuyu açtığı için belirteyim dedim etkinlik başlamadan önce her şey normaldi etkinlikle beraber kasmalar ve donmalar geri geldi eğer etkinlik yapmamız istenmiyorsa o zaman etkinlik koymayın oyuna olsun bitsin korku tüneli terör kapısında uber sibelon devalorium bölümüne yani 3.aşamaya zor bela geldim ama artık orada tıkandı her girdiğimde itki yaratık öldürüyorum sonrasında gemi olduğu yerde kalıyıor patlıyorum

4. Ben kapıyı 3 defa bitirdim. Ara ara donmalar oluyordu ama zar zor kurtarıyorduk. Ama bugün tamamen işkence. Şu forumda yıllarca insanların internet sorunu var diyerek hep gün kurtarmaya gidildi. 7 yıldır bu donma sorunu bitmedi. Her etkinlikte istisnasız olarak bu sorunları yaşıyoruz. 3 saat emek veriyorsun, kapıların sonuna geliyorsun ama 5 sn. de bir donma olunca patlıyorsun. Çoğu zamanda gemi olduğu yerde kalıyor ama NPC ler vurmaya devam ediyor. Yahu benim internetim sadece Etikinlik olunca mı bozuluyor. Server larınız yetersiz işte. Biraz fazla oyuncu ve NPC olunca konumlandırmalar birbirine giriyor. Oyun saçmalamaya başlıyor. Burada kimse artık internetten palavrasını yemez

5. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Arkadaşlar sorunu yaşayan sayısı çok. Sorun görünen o ki zaman zaman ortaya çıkıyor.

Tahminimce sunucunun yoğun olduğu saatlerde bu tip donmalar yoğunlaşıyor.

Ek olarak bilgisayardaki , Ram Miktarı az olan oyuncuların ( En az 3 GB ) bu tür sorunu yaşaması doğal karşılanabilir.

Yinede Durumu ve şikayetlerinizi merkeze ileteceğiz

Kilitlenmesi uygundur

İyi Forumlar

Son düzenlenen: 23 Ekim 2015
    WolfWar bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.