Terör Sınavı Altın Mısır Şeker Sorunu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve SON..OLSUN!![ANATOL] tarafından 20 Ekim 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
    • Öncelikle herkese merhaba, bu hafta gelen Terör kapısı etkinliği ile alakalı bir kaç paylaşımda bulunmak istiyorum.
    Altın şeker düşme oranı ile normal şeker düşme arasında büyük bir eşitsizlik var. Örneğin ; Kendi gemimde 1.154.401 adet normal şeker olmasına rağmen 140 adet altın şeker var. Anti uzaylı protokolünü ele alalım. 50.000 normal şeker ve 25 adet altın şeker istiyor. Normal şekerden yana sıkıntı yok fakat altın şeker bulamıyoruz. Ya da altın şekerler bittiğinde ben bu 1 mılyon normal şekeri ne yapacağım ? Önerim şu ki ya altın şeker oranı arttırılmalı ya da birleştirden gereksinimi azaltılmalı. Bunlardan hiç biri yapılmıyorsa etkinlik bitmeden normal candy ile alınabilecek öğeler getirilmeli.

Boray ve -soytarı_kral- bunu beğendi.
  1. Boray

Boray User

Kesinlikle katılıyorum.Normal candy ile golden candy takası çok iyi olabilir bence

FEMİNİSTBACI ve -soytarı_kral- bunu beğendi.
  2. Altın şeker çıkma oranı artmalı bence de. Birleştirden altın şekerle alınan malzemelerin gereksinimini azaltılmamalılar çünkü ben mesela bir kaçt ane protokol aldım bunları alırken verdiğin şekerler boşa gitmiş olur. Bu yüzden boss yaratığı kesince (curcubiratoru) düşme oranı artmalı.

3. Şöyle düşünmekte fayda var; altın şekerleri terör kapısı veriyor dengede tutmak istemişler fakat herkes cok fazla normal şeker kastı, aslında etkinlik sonuna kadar terör kapısından yeteri kadar altın şeker almış olcaz. üstelik böyle olması da güzel oldu, herkes eşit sayıda altın şeker alcak botların milyonlarca normal şeker kasmasının bi anlamı olmucak

4. Ormanli41

Ormanli41 User

aynen öyle kapı yapmadan altın şeker bulamıyorum

5. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

İçerik olarak elinizde kalan fazla Mısır Şekerler şeref puanına dönüştürülecektir. Altın Mısır Şekerin elde etme oranının Boss Curcubitor NPC'si için düşük olması da oldukça normaldir. Kazandıracağı 4. Seviye protokoller oldukça fark yaratmaktadır. Ancak etkinlik içeriklerine Merkez Ekip kara verdiğinden dolayı da ekstra birşey söylemek oldukça güçtür.

İyi Forumlar.