Geri bildirim Terör Sınavı - Geri Bildirim

Konusu 'Tartışma / Görüşler' forumundadır ve TR|SUBUTAY tarafından 18 Ekim 2022 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. VIIIII

VIIIII User

Şu duslight tasarımını kullanmadığımız gemilere gelmesin artık plus gemilerine getirin

2. R-310 roketini artık herhangi bir kutunun içeriğine dahil etmezseniz seviniriz. 1 level oyuncu bile kullanmıyor bu roketi. Genel olarak kredi ile alınabilecek herhangi bir şeyi "özel kutu"lara dahil etmeyin artık. adı ustunde özel etkinlik kutusu ayda yılda bir defa geliyor ama kutu içerigi r310 roket sar02 roket oyun içerisinde r310 roket x1 x2 lazer kullanan kalmadı

AcımasızÜstad ve titans___ bunu beğendi.
  3. @Erlik AI-AIM1 Seviye 4 adlı pet modülü birleştire gelmedi. Kontrol edebilir misiniz?

4. Aramızda güzel matematikçiler olduğuna inanıyorum, eğer bir kişi 38 adet lf5 mortifier lazerinden yaparsa ve full destek olursa, 10 adet spartan droidi olursa ve seprom beslemeli olursa gerćek oyuncu gemilerine rcb140 ile yani x7 yedi ile kaç bin hasar verebilir?

5. 145bhgd

145bhgd User

Full odsy 28 hasarla psyce'siz 600K hasar çıkartıyorum. Eğer lazerin statı değişmezse bu sayı rahatlıkla 1-1.2m civarına çıkar. Üstelik %30 delmem var. Citadel dışında her gemi tek yemeye başlar. Darkorbit artık saçmalıktan ibaret.

6. Erlik

Erlik S-Moderator Team Darkorbit

Selamlar,

Geri bildiriminiz için teşekkür ederim. Oyun ekibine rapor ettim.

İyi forumlar..

7. Teşekkür ederim hızlı yanıtınız için.

8. Erlik

Erlik S-Moderator Team Darkorbit

Rica ederim. Eklenmiş gözüküyor kontrol edebilirsiniz.

İyi forumlar..

9. Evet xh01 modüllerle birlikte eklenmiş. Bir sorum daha olacak, bu 4. seviyesi gelen pet lazer isabet protokolü almaya değer mi sizce? Yani petin default lazer isabet şansı nedir?

10. son protokoller swviye 5 olarak görünmekte açıklama 4 ama üzerinde 5 yazıyor şuan elimde 3-4-5 seviye görünen radar kurtarma vuruş kalkan protokolleri mevcut.

11. bu doğrumu, %5 e çıkıyormu seviyeler

12. Unity’de yazım hatası yapılmış. Ben de fark ettim onu, eski clientten bakarsanız 4 seviye yazar.
    Maalesef hayır, 5 seviye modül bulunmamakta.

**darkman4** bunu beğendi.
  13. adeniza

adeniza User

Etkinliğin hedef ödülünü edinmek için, bütün görevleri yapmak, etkinlik anahtarı almak yetmiyor! Bu nasıl bir etkinlik, oyun ve ticaret anlayışı? Etkinliğe bir görev koyarsın, o görevi de paralı yaparsın, ben o zaman derim ki bu ödüle ulaşmak için satın alma yapmalıyım. Aynı şey Galaksi Keşfi etkinliğinde de var; bir haftada o görevlerin yarısını yapmak bile çok zorken, hedef ödüllere sadece parayla ve büyük paralara sahip olabiliyoruz.
    Bu oyuna, zaman ve emek harcayan oyuncuları yok sayan, bu davranışa, son verin!