Terörö Girdabı Kapısı Çok Uzun Sürüyor

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Razorbackk tarafından 9 Mart 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Razorbackk

Razorbackk User

içerdeki ortadakı ve alttakı yanı 3.kapıyı bitirdim saat 7 de girdim simdi saat gece 4.40 1.kapıdayım 2.kez 20 tane uber sıbelon geldı bundan baska devamı varmı gelenlerin. kapı bitmiyor kaç saattir ful lf3 carla yapıyorum butun lazerleri harcadım saçma bişey verirse kotu olur .

tam 10.30 saat de bitirdim kapıyı butun lazerlerimi bitirdim ve Radar protokolu verdı yav.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 9 Mart 2018
  2. full beyazla yapan bırısı desin hele ne kadar sürüyor kapı ödül eski terör kapısı gibi mi

3. 2 kere peş peşe uber sibelon gelmesi kötü valla uber sibolardan sonra ufo geliyo işte son bölüm

4. ben x1 de 20k hasar vuruyorum x3 olmadığı için x2 yle yaptım kapıyı 3 saat kadar sürdü ama kesinlikle kardan çok zarar ettiren kapı tek amacım 4 seviye radarı alabilmekti 200-250k civarında lazer harcadım daha roketleri pet benzini hangara dönüp sarı taş beslemelerini saymıyorum bile (vip olmadığı için kamikaze kullanmadım) x1 de 10-15k hasar vurmayanlara kapıyı tavsiye etmem zaman kaybı ve kapı bittiğinde çok büyük olasılıkla oyundan bıkmış olursunuz

5. .BEYAZ.

.BEYAZ. Guest

Merhaba,

Kapıdaki npcler için bir S.S.S hazırladık.

Buradan ulaşabilirsiniz.

İyi forumlar..

6. Full beyazla yaptım süre tutmadım ama tahmini 2 saate yakın sürmüştür.

Ödül olarak 50 bin beyaz 4.lvl protokol veriyor.
    Tp şeref az verdiği için not almadım.

7. Mcqeen

Mcqeen User

Bana öyle geldi. Kestim 20 tane uber sibelon sonra yine geldi.;) Sonra öldüm çıktım bu akşam bitirdim işte ufo da ne ufoymuş kes kes ölmedi. Bir daha da girmem. Saçma bir kapı.

8. tgs781

tgs781 User

4. lvl de ne oluyor dükkanda 3. lvl e kadar var

9. Can sıkıntısından yapıyorum ve 4 lvl protokol düşüyor :)

Bu etkinlikle 4.lvl protokoller düşmektedir.(Kapıyı bitirmen gerekiyor.)

Dükkanda veya satışta bulamazsınız.

10. ben dün 10 k kırmızı roket sadece bir günde kazandım her zamn çıkmayabilir doğru ama oyun bu zaten her zamn kazanamazsın uri ile alsam indirim+artı vip var 210 bin uridium tutuyor sarı roketleri lazerleri saymıyorum harcadığım sadece 70 k beyaz onu da kapı yaparak kasabilirsin yani rahat bide pet kullanmayan bu kapıyı tamamen yapmasın zarar edicektir üstüne bide protokol veriyor + artı uber görevlerini yapabiliyosun yani söylemek istediğim vicdansız olmayın kapı uzun sürüyorsa belli saatlerde girin ikinci uberları sabah yapın zaten 20 saat süre veriyor bitirmen için bence güzel olmuş ( bu arada uber sibelon kesmek çok sıkıcı oluyor .d ) 50 k uri veriyor 10 kez yapsan 500 bin uri demek bunu da hatırlatmak isterim

Son düzenlenen: 10 Mart 2018
  11. Mcqeen

Mcqeen User

Ben 20 uber sibelon görevi aldım 40 tane kestim sama saymadı. Sadece etkinlik görevlerini sayıyor. :D

12. Bende uberkristalon görevini aldım işliyor bilemiyorum ubersibelon görevini bugun aldım görevlerde sayılırsa söylerim

13. ubersibelon görevide işliyor yapılmaya deger bir kapı bnce ama birde taktik vereyim sürekli orta kapıdan girin uber sibelon gelene kadar 30 bin uri kasıyorum

14. Mcqeen

Mcqeen User

Evet görevler işliyormuş. Ben hep soldan girdim kapı daha seri bitiyor. Normalde attaki kapıdan giriyordum kes kes bitmiyor. :)

yılmaz749749 bunu beğendi.
  15. tgs781

tgs781 User

diğer pet modüllerin de 4. lvl var mı yani kapıdan çıkıyor mu?

16. ___DEDE

___DEDE User

var
    var ! şimdiye kadar kurbanlık alev 4 seviye (4 adet) , kalkan protokolü seviye4 (1 adet), kurtarılan mal protokolü 4 seviye (1 adet) aldım.

17. İlk gelen 15 uber sibelona kadar yapıyorum kapıyı. Kutuları topluyorum uber kristallon, 30 melter gibi toplu bölümleri full kamikazeyle yapıyorum elit harcamadan :D Hemen hemen 40 k civarı uri alıyorum yanında cephane, diroit tasarımı.

18. şimdi arkadaşlar bu gibi kapılardan kar yapmak için katlayıcı çekmeniz lazım.deponuz gerçekten elit dolar doya doya harcarsanız.uriyle dükkaandan satın almaktan iyidir.rahat yapmak istereeniz kami şart.uriden kar yapmak istiyasanız vip şart.yoksa kmi atmak için uri harcamanız gerekir.kapıdan 60k uri geldiğini varsayarsak bunun belki yarısı kamiye gidebilir.hızlı yapmak istiyorsan x4-rsb, seprom, güveli sayborg seri 1,5 saatten evvel bitirildiği söylendi.ancak buna seprom dayanır mı?ben çoğunlukla kamili,x2 ve x4 lü, 2.5 - 3 saat gibi bitiriyorum normalde.aralar verdiğimden uzayabiliyor.iyi elit kastım.uride.

19. jarekkk

jarekkk User

3030
    • Melter
    en son bu etaba geldim bıraktım birini bile kesmeden patladım.
    3lf4 full lf3 s, 9iris sıradan bir gemim var benimde ugrasmam. millet full gemiyle yaparken bas bas bağırıyor. fazladan x3le 24k sıkan benmi yapsın bu kapıyı :D

20. Daha öncede belirtmiştim.Bu kapıyı en iyi şekilde değerlendirebilirseniz çok karlı çıkarsınız,bu kadar net.X 4 atmakla veya yüksek vurmayla ilgisi yok.BU kapıya girmeden Doubler Advantage Pack bu paket sizi aşırı zararınızı kara çevirecektir.Zaten içerden aldığınızın üstüne cephanede yakmadan uri biriktirirsiniz.Fakat bedava sirke baldan tatlı diyorsanız bu kapıdan tat alamazsınız, sıkıcı gelir.22 marta kadar devam ediyor siz tekrar düşünüp oynama devam edin .

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.