teror

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve eMİrHA. tarafından 11 Mart 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. eMİrHA.

eMİrHA. User

Bu oyunda hiçmi elit olmayan oyunculara önem verilmez ben 30 tane uber talonu nasıl kesim yaklaşınca 50k vuruyolar böyle etkinlikler gelecekse hiç oynamım bence

2. lago_rosso

lago_rosso User

sende haklısın.kapı çok güzel bir kapı.50-60 bin arası uri kasılabiliyor.ancak gelişmemiş olan oyunculara göre de düzenleme yapılsaydı daha güzel olurdu.benim tek şikayetim uber krıtallonların menzilleri biraz fazla yaklaşır yaklaşmaz darbe alıyosun.mecburen onları pet ile kesiyorum.benden yana kapı ile ilgili bi sıkıntı yok.severek yapıyorum.ama gelişmemiş gemiler için söylemek gerekirse bi düzenleme yapılırsa çok faydalı olur.

3. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Merhaba,

Terör Girdabı kapısı aslında klasik usul kapılar gibi. Kolaydan başlıyor zora kadar. Evet doğrudur, ilerideki etapları baya zor, ancak basit yerleri yapıp küçük ödülleri alabilir daha sonra da patlayarak 20 saat sonra tekrar kapıyı yapabilirsiniz.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.