Terrör Kapısı Değişiklik

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve polatalemdar311 tarafından 5 Ekim 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Sizce UberSibelon sayısı düşmeli ve oil her kapıda vermeli mi?

Anketin kapanma tarihi 5 Kasım 2018.
  1. Kesinlikle katılıyorum.

92,6%
  2. Bence böyle iyi

7,4%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Bildiğiniz gibi terrör kapısı uber sibelon sayısı çok ve düşen oil sayısı hem düşük az düşüyor.

Bu konuda sizlerden destek bekliyorum arkadaşlar.Sizlerin vereceği destek sayesinde merkeze iletilir belki de istediğimiz gibi olur.

Ankete Geçelim.

Anket sürelidir ve konu açıldıktan 1 ay sonra kapatılabilir.

2. LARK1988

LARK1988 User

Şimdi Ubersibelon sayısı inan beni hiç ilgilendirmiyor, yani sayısı artsada hoş azalsada, ancak forumda da gördüğüm kadarıyla birçok kişi zorlanmakta ve epey zaman kaybı olmakta o yüzden Ubersibelon sayısı düşürülmesi yerinde olacaktır; gelelim Oil'e kesinlikle haklısın tam destek +1

3. Her kapı bitiminde 20-30 arası oil verse çok iyi olur bakalım vakit kısa kaldı ben pek darkorbit önem vereceğini sanmıyorum ama bir umut :)

Ubersibelonlar kesilmeyecek gibi türden değil gibi düşünmeyelim hepsi kesilir ama çok fazla vakit kaybettiriyor.

Umarım sayın Mod bu konuyu iletir.

Mod ilettiklerini belirtiyor mu yoksa belirtmiyor mu?

4. __AZRAİL...

__AZRAİL... Guest

Merhaba.

Sayın arkadaşım konunuzu güncel tutun ve anket puanlarınızı arttırın bizler yeterli sayıya geldiğinde üstlerimize rapor ediyoruz. Bu konuda müsteri olun görevimizi yapıyoruz.

İyi forumlar.

5. Yakın zamanda hangi yaratıkların çıkacağı belli olur umarım iletirsiniz.

Açılkandıktan sonra zaten geri dönüşü olunmaz.

6. Adetini azaltmak yerine güçlerini düşürseler yinede olurdu.

7. __AZRAİL...

__AZRAİL... Guest

Merhaba.

Bu konuda teknik ekip karar veriyor bizlerin buradan yapma ayarlama yetkisi yoktur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.