terror kapısı nezaman gelir ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve HamHam tarafından 4 Eylül 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. HamHam

HamHam User

terror kapısı nezaman gelir ? en sevdiğim bireysel etkinlik diğer etkinlikler bize verilmiyor çünkü.

SilentsKiller bunu beğendi.
  2. __AZRAİL...

__AZRAİL... Guest

Merhaba.

Terör kapısı şuan için bize herhangi bir bilgi verilmedi. Lakin forumu takip edin bizlere bilgi geldiği an sizlerle paylaşıcağız.

İyi forumlar.

3. Cadılar Bayramında gelebilir.

4. teror kapısının hiç bir faydası yokki

5. 1 Kasım'da gelebilir.

6. HamHam

HamHam User

çok faydası var elit olamayınca demanerin space ball ın bize hiçbir faydası olmadı zararı oldu oyundan soğuttu o etkinlikler beni 2 ay oynamadım. terror ne güzel cephane veriyo tasarım veriyo en sevdiğim etkinlik

*DELİBEDRİ* ve KOMA..SE..BIRA bunu beğendi.
  7. bu şekilde bakarsan %25 oranında haklısın peki %75 lik soru bir teror kapısını x1 ile kaç saate yaparsın ?

8. %25 değil %100 haklı kişisel olmayan etkinliklerden 0 getiri olduğu sürece

9. bu haklılık oluşturucak bir örnekleme olmadı 100 de 100 derken bir geminin x1 le kaç saate yaptıgını söylemediniz hele birde ezikse ve x1 yapıyosa girişte patlar benim için sorun yok ben hergün bitiriyorum o kapıyı herkes kendi penceresinden bakıyor genelleme yapın ben ful üm ama başkalarınıda düşünmek grek mesela açılan teror kapısının seviyeleştirilse deselerki arkadaş 1 ile 15 seviye arası 15 ile 22 arası 22 ile 26 arası seviyelere göre denkleme yapılsa ezik gemilerin kasılma ihtiyaçlarını daha dogru karşılamazmı ? arkadaş yanarım yanarım darkorbit takımının düşünmesi adilleştirmesi gereken durumları şiddetle savunmak düzeltmek durumunda hissetmek kadar kötü bişi yok işim gücüm yokmuş gibi millete faydalı olmaya çalışıyorum sonrada telkinler ve tehditlerle susturulmaya çalışılıyorum sonrada 3,5 yalaka çıkıp dogruları saptırmaya yönelik yazılarla haksız yönetimi haklı çıkarmaya çalışıyor siyasetçi isen dürüstüm demicen yalancı isen hiç konuşmucan mazlumsan hep susucan insansan hep acı çekicen adaletsizsen uzaktan uzaga gülüp banane be yesinler birbirlerini deyip geçicen adaletin batsın darkorbit

Son düzenlenen: 5 Eylül 2018
  10. Bir tarafta x16 cephanen de olsa katılamayacağın bir etkinlik(demaner gibi) olduğu sürece katılabildiğin etkinlikte %100 daha karlı çıkarsın, kaç saatte yaptığının ne önemi var

11. okey hangi dalgada demaner mermisini alıcan hadi en son dalgaya düşerse ozaman ne yapıcan kapıyı bitiricen kapı bitene kadar elindeki elit biticek hayırlı olsun demaner elitin :) 10 katıp bir alan aldıgıyla övünen aslında kazıklanan sayın oyuncu haklısın

12. [​IMG]
    Heralde dediğim anlaşılmıyor iyi geceler

13. Mcqeen

Mcqeen User

Terror kapısı iyidir. Hem uber görevlerini yapıyorduk :D

⚪ŞahinBey⚪ ve .Paradoks. bunu beğendi.
  14. Terror kapısı hakkındaki yorumlar oyuncuların seviye ve ekipmanları açısandan karlı veya karsızdır.Bu kapı ÇILGIN.TÜRK_arkadaşımızın dediği gibi oyuncu seviyesine göre aynı istila gibi yapılabilir.Şahsen ben son etkinlikte sadece 3 defa sona kadar gitmedim,çünkü seprom çok azalmıştı hemde kurtarılan mal protokolü çok vermişti.Bunun yanında ubersibelonlar hariç elit kullanmadım.Bu kapı için vip+3 seviye kamikaze ve Doubler Advantage Pack olunca çok karlı çıkıyorsunuz.Kar zar hesabı yapacak olursak harcananı geri alsanız diğerleri size kar.Elit harcamadan x1 lede yapılır ama hem uzun sürer hem can sıkar o bakımdan oyuncu seviyesine göre olursa biraz daha adil ve çok daha fazla katılım olur.Uber görevlerine yazıyor olması artı bir güzellikti.Kendi adıma etkinliğin gelmesini sabırsızlıkla bekliyorum.

15. HamHam

HamHam User

x4 kullanıcam. istersen chyborg ol mimesis ol x4 den 1m olsun yidede klanlar almaz seni demanere o etkinlikler klanlarda ben x4 70k vuran birisiyim kapıda x1 değil x4 kullanıcam bitsin x4 yinede x2 verir x3 verir droit tasarımı verir hellstorm verir uber verir bu etkinlikde herkez x1 kullanıcak değil
    istersen darkorbitte 1.sıralamada ol klanın ve arkadaşın yoksa sana o etkinliği vermezler oyunda 250. sıralamadakiler bile şikayer ediyodur . demane 10 kişiye ayit oluyo onlarda biz değiliz
    *demaner etkinliği yapan kişi sayısı : 10
    *terror etkinliği yapan kişi sayısı : oyunu oynayan tüm 12 lvl üstü. oda 1000 i geçiyodur
    1000 ile 10 arasında 2 sıfır fark var

geçen terror dan kalan 9 k hstrm-01 var

yeni başlayanlar demanere şikayet ediyomu onlar demanerin değil lf3 ün derdinde etkinlik yapamazlar. demaner yapabilir bir leonow girişde direk patlar diyosunda onlar 4 lvl de etkinlik tabi işe yaramaz
    1 lvl lerin göreve ihtiyacı var etkinliğe değil ben 8 lvl ken bile eco-10 kullanmıyordum onlar kapıdan ubr roketiylemi kasılcak hemde 1 lvl ken . ben plt-2026 kullanıcam onlar plt-3030 kullanıcak . terror 14 üstü lvl lere göre zaten bi gemi 3 haftada 10 lvl in üstüne çıkar.
    en adil etkinlik terror

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 7 Eylül 2018
    DRONES bunu beğendi.
  16. bravo helal olsun onca yazıdan anladıgınız bu olmuş buralarda harcanıyorsunuz matamatiginizede hayran kaldım arkadaşım anlamadıgınız mevzu şu bir noktaya odaklanıyorsunuz örnek soruyolar diyolarki nasıl hızlı gelişirim
    bende diyorumki 2,3 kolay yolu var anlatım bakımından yapım aşamasında sabır azim var
    teror kapısı insanlara çok agır geliyor kademeleştirilsin sen bana 70 k vuruyorum x4 gitsin x2 x3 gelir vesayre diyorsun tercih senin ama genel düşün ben ezikten fule yazıyorum bu ful için olmalı sadece demiyorum hava atmak diil oyunu adilleştirmek ve herkesi mutlu edicek kavramlardan bahsediyorum hep ben hep ben deyip bencillik etmiyorum

17. HamHam

HamHam User

terror kapısı ağır gelebilir ama demaner taşınılamayacak kadar ağır

ayrıca terror u sadece 10 lvl altı yapamaz onlarda zaten şikayetçi değil
    ezikten fule diyosunda ezik dediklerin demaner bilmiyor daha 2-8 e gidemiyolar onların tek amacı bo2 lf3 birazda gelişsinler etkinlik için
    lf2 ile terror mu yapılır daha kristalon görmemişler ne mi olsun 100 uri veren streuner mi 200 uri veren lordakialarmı demondan düşen 15k x3 mü bunlar 1. merdivenden 10. merdivene birden şıçrayamazlar
    önce lf3 ler droitler bo2 ler hız jeneretörleri oldu sana 10. merdiven yapsınlar artık onuda.
    eskiden 10k uri verip alırdık lf3 ü onlara hayat güzel ayda 2 lf4 + 1lf3 +3 sandık içinden lf3 yada frekans kablosu birleştir al lf3 ü zormu bu yani.
    daha 2 ay var 2 ayda 4 lf4 + 2lf3 =4x200=800 + 2x150 = 300 =800+300= 1100 görevlerden sana 3 lf3 daha 2 aydada full lf3 olur artık bo 2lerde var günlükde

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 7 Eylül 2018
  18. ;) haklısın kardeş devam et sen bol şans hayatında iyi şeyler diliyorum :)

19. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Ard arda mesaj yazmayınız. Mesajlarınız birleştirdim.

İyi forumlar.

20. Bu konuda nasıl hızlı gelişiliri tartışmıyoruz demanerle terör kapısını karşılaştırıyoruz. Terör sizin dediğiniz gibi kademeleştirilse daha da güzel olur tabi.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.