Teşekkür Ederim Bigpoint

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve »[-Ç-Λ-Я-Ş-I-]«[£d£] tarafından 9 Ocak 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba Arkadaşlar ;

Ben Tr5 serverinden " KДPTДN® " diğer bir isimle " Ponçik Panda " gerçek adım Ceyda. Kendimi tanıtma faslını geçtiğime göre Bigpointe bu gün için teşekkürlerimi sunuyorum :) çok kazançlı bir gün idi 7 havoc çıkardım 25 havoc oldum bunun yanı sıra kronostan saturn tasarımı çıkardım ( zaten vardı ) bundan sonra 2 kuiper yaptım ve 2 side +215.000 uridium verdi. Sırada 3. kuiperim var girmeden bir teşekkür etmek istedim :) Çok teşekkür ederim iyi oyunlar dilerim güzel insanlar. X2 kapı etkinliğini takdirle karşılayan oyunculardanım başarılarınızın devamını dilerim.

2. takemyhard

takemyhard User

şu x2 çıktığından bugüne hiçbişey alamadım ben daha :( havocları tektek fulledim... hercules 4 yılda daha 8 tane oldu... kuupleri ilk yaptığımda 1 kere 215k verdi sonrakiler havagazı :( dün kappa yaptım örneğin : bırak herculesi destek bile vermedi :( kronostan ümidi keseli çok oldu zaten nerdee satürn çıkarmak...

3. JUPlTER

JUPlTER Guest

Merhaba,

Biz teşekkür ederiz,takdir mesajları görmek inanın bizi dahil memnun ediyor.

Mesajınızı ileteceğim.Size, kalan tüm ekipmanınız da da bol şans dileriz.

İyi forumlar.

Merhaba,

Sizde lütfen ümidinizi yitirmeyin şans işi birazda sürekli yapabilirseniz hepsi tamamlanıyor.

Şansınız bol olsun.

İyi forumlar..

takemyhard bunu beğendi.
  4. kuiperde bug var herşeyde bug var bilmiyorsunuz anlamıyorusnuz arakdaş bug yapmış ap açık belli

5. JUPlTER

JUPlTER Guest

Merhaba,

Üst üste herkül aldığımı da bilirim yada 6 kapı hiç herkül vermediğini de .

Şimdi oyuncuları direkt şunu yapmıştır şeklinde imada bulunmak yanlış olur şansa denk gelmiş olabilir.

Bu konuda dikkatli olalım.

Ayrıca bildiğiniz oyun açıklarını lütfen supporta yazınız.

İyi forumlar.

6. şansmıdır nedir bilemem ama bug var şirket değişmede bug var çogu şeyde bug var bakmayın millet dillendirmiyor fazla duyulmuyor

7. JUPlTER

JUPlTER Guest

Merhaba,

Bilinen ve iletilen sorunlar onlar.Duyulmuyor demeyiniz ,bu durumdan memnun olup kullananlar olduğu kadar rahatsız olup ileten duyarlı oyuncularımızda çok.

Gereğinin yapılması zaman alıyor olabilir ama sonunda düzeltilir.

Siz yinede lütfen supporta bildirimde bulununuz.

İyi forumlar.

8. ihtiyacın yoksa oşeyler hep çıkar sana bir şekilde :) ama kupier de 2 kere üst üste 215k uridium bana biraz inanılmaz geldi ne diyelim :) Bu arada bende kappa dan şikayetçiyim...4 sefer üst üste Mulbo1 mi nedir güçlendirici çıkıyor farkında olmadan bug mu yapıyorum acaba ?:)

9. Bence güne güzel bi kahvaltı ile başlamak önemli :D Hayırlı olsun diyorum

10. çifte kapı etkinliğinde üst üste 3 defa zeta yaptım,toplamda 6 tane Havaoc aldım daha yeni 2 hafta oldu

11. Teşekkür ederim arkadaşlar güzel dilekleriniz için :) iyi oyunlar dilerim herkese.

12. Kim kimdir bölümünde konu açabilirsiniz veya açmışsanız ben göremedim :)

13. X2 kapı etkinliği hakkında bilgisi olan bilgilendire bilir mi?

14. KIRMIZI.

KIRMIZI. User

izlediğim kadarı ile x2 1 günlük gelecekti seth admin o şekilde duyuru yaptı twitch ten daha ne zaman gelir biz bilmiyoruz cuma günleri 19.00 da yayını izleyip seth admine sorabilirsin.

15. takemyhard

takemyhard User

kafama takıldı??... eğer bug varsa ve kapılarda kullanıyorlarsa ben boşuna uğraşıyorum demekki kapıdan bişeyler almak için :( zaten %25 şansım var, onuda bugla elimden alıyorlar öyle değilmi? :(

16. JUPlTER

JUPlTER Guest

Merhaba,

Yaklaşık 35-40 kapıda havoç ve herkülleri tamamlıyoruz.

Verilen ödüller yaptığınız kapıda % 25 ise sizin şansınız ile alakalı.

Bug var veya kesin alanlar bu şekilde alıyor dememiz doğru olmaz.

Size de kapılarınızda bol şans dilerim.

İyi forumlar.

takemyhard bunu beğendi.
  17. arkadaşlar şahsen 18 havoctum 2. hangarı fulliyim diye 2 havoc lazımdı ama 7 havoc çıkardım bir günde :) şans tamamen bir zetam vermedi meela verse 9 havoc olacaktı 3 kuiper yaptım 2 si 215 bin verdi arka arkaya kappa yaptım hercules vermedi misal :D şansınıza kalmış birşey

18. şuraya takıldım ben

şimdi adam kuıper acmış bekliyor elinde tamam burda bi sıkıntı var mı yok cift kat geliyor biliyorsunuz önceden beyazda x2 geliyordu adam bi giriyor kuıpere 8 sefer yapıyor 1 de elindeki 9 sefer her seferinde 215 alıyor yalan olmasın 2-3 hafta oluyor elindeki tam miktar uriyi bilmiyom da 25-30k arası idi işi bittiğinde 1.200 mü 1.300 mü ne urim var demişti

bu şans değil mi tesatüf değil mi :) sizde 9 sefer değilde 20 sefer yapın cıkarsa 1 sefer takla atın

19. takemyhard

takemyhard User

:) ben bildiğim yoldan şaşmayayım eniyisi... 22 lvl çar yaptık daha bug nedir ,nasıl yapılır , nerden öğrenilir bilmiyorum iyimi :) dalıyorum karambole verirse verir :) bu arada gaza geldim kuupler bastım haydi hayırlısı :) vermezse çarşı karışır (shock)

20. JUPlTER

JUPlTER Guest

Merhaba,

Bizde oyuncuyuz ,sizler kadar kasılamasakta kısıtlı vaktimizde emek ile yapıyoruz.

Bu durumda tabi ki ,bu şekilde yapılan bir haksızlık var ise bende sonuna kadar karşı çıkarım.

Şikayetinizi ileteceğim ancak böyle bir bug var ise nasıl olduğunu bilmiyorum.

Lütfen sizde bilgileriniz ile supporta izahta bulununuz ki ,sorunun kısa sürede çözümüne destek olmuş olursunuz.

İyi forumlar.

Merhaba,

Umarım kazanırsınız,bol şans dilerim.

İyi forumlar.

takemyhard bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.