Teşekkür Ederim Bigpoint

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve »[-Ç-Λ-Я-Ş-I-]«[£d£] tarafından 9 Ocak 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. support mu güldürmeyin beni daha ne yaptıklarını ne işle meşgul olduklarını cözemedim :)

adamlara hile ile alakalı video atıyorum inceleyecez yapacaz edecez bi bakıyorsun adam hala daha aynı haltı yemeye devam ediyor sorunca da biz bir şey yapamayız almanya yetkili

gene aynı adamlara pushıng le alakalı resim video atıyoruz nasıl ve nerde yaptıklarını izah ediyoruz adamlar hala daha oyunda birde üşenmeden bana pushıngin nasıl yapıldığını ve yasak olduğunu anlatan uzunca bir yazı :)

adamlara seyir defteri ile pushıng ihbarı yapıyorum bana hesap güvenliğinden siz sorumlusunuz diye mesaj

birisi var ben kim olduğunu az cok tahmin ediyorum da supporttan duymak güzel olurdu aslında neyse adam günlük bana yeni hesap acıp ( o gün tarihli) küfür ediyor o kadar şikayet gene cevap yok heleki son msj a geri dönüş bile yapmadılar

kutu da adamı kesiyoz video alıyoruz gene sacma bir msj bizim yetkimiz yok almanya ilgileniyor

daha ne sayayım sana

bak bunu yazmayacaktım ama artık ne olursa bundan 6 sene önce felan dı o zamanlar oyunda 3-5 kişide kamu görme sıkarak gelme proğramı var dı ben bunlardan bunaldım nazımın gectiği birisini sıkıştırdım kavga dövüş proğramı aldım hay almaz olaydım proğram almanyaya gitti 2 veya 3 ay sonra değişti güclendi yeniden oyunda ve şu anda kullanılan proğramların coğu onun yavrusu

artık güvenim kalmadı yazacağım cok şey varda gerek yok

2. JUPlTER

JUPlTER Guest

Merhaba,

Support size gereli açıklamayı yapmış.

Şikayetlerinizin yetkilisi support ve kararları verende Merkezdir.

Bu konuda bizimde etkimiz bulunmamaktadır.

Şikayetlerinizi yine de ileteceğim.

İyi forumlar.

Merhaba,

Şansınız daim olsun bildiriminiz için teşekkür ederiz.

Gerekli cevaplar verildiği için kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.