Teşekkür ederim

Konusu 'Konuşmacı köşesi' forumundadır ve MrWho tarafından 10 Nisan 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. MrWho

MrWho User

Serzenişlerimiz neticesinde gerçekleşen geliştirme indirimi zamanında gelen 2 reset için başta bu durumu raporlayan admin ve moderatör arkadaşlara bir teşekkürü borç bilirim.
    İçerisinde bulunduğumuz bu zor süreçte gerek real hayatımızda gerek oyunda olan laglardan dolayı bizleri düşünen sizleri gerçekten içten tebrik etmezsem bundan önceki "eir sınırı" konumda yapmış olduğum serzenişe bile uslübunu bozmadan cevap veren moderatör arkadaşımıza ayıp etmiş olurdum.
    ** ben bazıları gibi sizlere yaranacağım diye derde düşmüş ve lagdan geçilmezken "bizim Tr3 server inde hiç lag yok" diyecek kadar bağnaz düşüncelerde birisi değilim. bu yüzden hak edene hakkını vermek doğrularıyla yanlışlarıyla gerek siz moderatör arkadaşları gerek oyun yönetimini eleştirmek en doğal hakkım.

-hukukçunuz...

Themis., memat155 ve Luminous bunu beğendi.
  2. Minerva

Minerva Guest

Konunuzu daha uygun bir bölüme taşımış bulunmaktayım.

Ne demek bizler yalnızca yetkilerimiz dahilinde görevimizi gerçekleştirmekteyiz. Böyle somut dönütlerinin olması bizleri de mutlu ediyor. Kurallar çerçevesinde yapılan eleştiriler ve geri bildirimler, gelişme ve iyileştirmeler için oldukça önemli, bu nedenle de ilginiz ve özeniniz için ben teşekkür ederim. Yalnız mesajın içerisindeki "yaranmak" kelimesi falan oralar çok olmamış gibi, tekrarlamayalım. :)

İyi forumlar.

Themis. ve _-Thanatos-_ bunu beğendi.