Kutlama Teşekkür ederiz...

Konusu 'Genel Konular' forumundadır ve JANDARK tarafından 20 Mart 2023 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. JANDARK

JANDARK User

Son yapılan banlamalardan dolayı teşekkür ederim. Bu işin yarım bırakılmamasını oyunun eski dinamiklerine döneceğini temenni ediyorum. Tutucunun da işin içine dahil edilmesi güzel olabilirdi tabi :) ama güzel bir adım olmuş teşekkür ederiz. Oyuncuların hesaplarının direk kapatılmaması ve uyarı olarak bu kapatmaların getirilmesi gayet iyi düşünülmüş. Umarım bir sonraki adımda yeniliklerle bu açık kapatılır ve çabucak unutulup eski sisteme döneriz. İyi çalışmalar.

2. OPTİSYEN

OPTİSYEN User

Aylar sonra gerçek oyuncularla mind kesebildim. Teşekkür ederiz. #FairPlay

3. kapatılan neydiki şimdi neden banlama yaptılarki.

4. ceza için ben de teşekkür ederim ama bence ceza hafif kalmış çünkü tren yüzünden, dehşet miktarda malzeme kastı bu gemiler. Haydi PvPde kullananlara şeref ve TP cezası vererek, rütbe düşürdün. Peki yani mind keserek gelir ve malzeme elde edenler? Onların yanına kalmış olmadı mı? Bir şeyden de memnun olun kardeşim diyorsunuz, tamam, ben memnunum ancak madem bu işe başlandı, tam olsun en iyisi.
    Tekrardan ellerinize sağlık :D

SGA.BaRBoSsA.EİC.TR bunu beğendi.
  5. Gemini

Gemini User

Bu banlamalardan dolayı oyuna geri dönüş sağlıyorum

6. Bunun sadece basit bir ban dalgası olmadığını, oyunun geleceği için önemli bir adım olduğunu düşünüyorum, banlamada emeği geçenlere teşekkür ederim. Umarım yönetim bu çizgide ilerlemeye devam eder.

Cerberus1903 bunu beğendi.
  7. o değilde benim büyük gemim de ban yedi bota falanda koymamıştım kendi elimle oynuyordum son 1 haftadır ?

8. TR|SUBUTAY

TR|SUBUTAY S-Moderator Team Darkorbit

Merhaba,

Son 1 haftadan önce?

Türkiye Takımı!

9. son 1 haftadan önce 1 kere bot kullandım daha da kullanmadım. Başka cevaplamam gereken soru var mı sayın admınım?

10. TR|SUBUTAY

TR|SUBUTAY S-Moderator Team Darkorbit

Merhaba,

Teşekkür ederiz. :)

Türkiye Takımı!

11. Adminim banlama devam edecek mi peki? İlk 10 dan çoğu gemi tren botunda vardı ana gemiydi çoğu.

12. ___EGE___

___EGE___ User

elinize sağlık devamını bekliyorum

13. byzerg

byzerg User

bu banların darkorbiti kurtaracağını sanmıyorum anca başka bir şirkete satılırsa kurtarabilirler. ama takipte bekliyorum eğer banların devamı gelirse 4-5 sene sonra tekrar başlamayı düşünürüm.

14. Banlama yapılan gemiler bence eski usul cephane miktarıda silinmeli idi. Bir bot kullanıcısı, zaten min 10m uri sınırsız x4 takip ve rinrusk saymıyorum bile. Açılınca tekrar o 0 a inen şerefi yine toparlar hızlıdan. Ama caydırıcılık acısından mühünmat sıfırlaması daha adil bir ceza olabilir. Cünkü legal oyuncu oyuna ortalama günlük 2 saat ayırır. İllegal kişi 7 24 buda 10 12 kat fazla imkan demek. Ve bu aradaki farkı kapamaları için illegal temin edilen herşeyin silinmesi şart bence. Yoksa 1 ay kapadın eee? 1 ay sonra adam sadece şeref olmadan kaldıgı yerden devam edicek. Ama önemli olan ceza cıkısı ne yapacagı. Bugun haritaya indim su 10 gemi imha 20 gemi imha seri seri aradan cıkarım diye. Adamlar hala otoda. Beni gören porta daha ekranına düşmeden kaçmaya baslıyor. Bu bir caydırıcı tedbir değil ne yazıkki. İllegale darkorbitin daha katı tepki vermesi şart. Eğer ki caydırıcı olmak istiyorsa....

KAYAHANCI1 bunu beğendi.

Sayfayı Paylaş