Teşekkürler HackOrbit

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve BLUE*EYE tarafından 24 Ocak 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. BLUE*EYE

BLUE*EYE User

Premiumum bittiği için tekrar premium çekicektim parayı kredi kartına attım siteyi açtım 1 aylık satın ala tıkladım ve hata meydana geldi. Neyse tekrar çekmeye çalıştığımda bakiyeniz yok yazısını gördüm baktım 15.90 TL gitmiş premium hala yok. Supporta mesaj attım gerekli bütün bilgileri yolladım adama günü kredi kartı bilgileri falan filan bana gelen mesaj tabiki de beklediğim gibi işleminizde bi sorun bulunmamıştır dedi. Hocam adam yemin mi ediyim parayı çekti ama 1 aylık premiumu vermedi oyun supporta herşeyi yolladım adama parayı da vermiyor premiumu da. Ya 1 milyonluk uridium çekmiş olsam orda 250 liram boşa gidicekti şu oyun artık cidden sabrımı zorluyor artık. Support nasıl bir yanlışlık bulamıyor arkadaşım ya kredi kartı gidrelerine baktım -15.90TL gözüküyor ancak premium gelmedi. Neyin kafası bu. Nereye başvurucam ben forumdan da bşey olmıycak biliyorum ama bilginiz olsun beyler. Yani gelen mesajda işlemi gerekirse tekrarlayın yazıyor biliyorum ki ben sabaha kadar aynı mesajı atsam premiumu vermiycekler. Daha da oynamaya gerek yok sanırım

2. .KAPLAN

.KAPLAN User

Merhaba,

Yapılan harcama detayını, ödeme yaptığınızda mailinize gelen faturanın ekran görüntüsünü alarak tekrardan support ile iletişime geçiniz.

Support sizi ödeme yaptığınız banka ile irtibata geçmenizi söylerse ödeme yaptığınız banka ile iletişime geçiniz.

İyi forumlar...