Teşekkürler Uber Sibelon

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve SilentsKiller tarafından 20 Ekim 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. İlk terör kapımda son dalgalara gelmişken 20 sibelon bölümünde 7-8 sibelonu köşeye göndermiş, kalanları kamiler iken patlamam sonucunda son kutularla kapı bitirme ödülünü kaçırmam sayesinde terör kapısına dokunmamaya karar verdim. Bu sibelonlara ayar çekmeyen DO yönetimi ve sibeloncuklara bana zamanımı terör kapısı yerine daha güzel oyunlarda geçirme fırsatı verdikleri için teşekkür ederim:)

KOMA..SE..BIRA bunu beğendi.
  2. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Terör kapısın sonuna kadar tamamlamanız gerekmiyor, yapabildiğiniz kadar yapın ve 5 hakkınızıda bitirerek kapının sıfırlanmasını bekleyin.

Bu etkinliğin en güzel yönü bu, istediğiniz yerde bırakabilirsiniz.

İyi forumlar.

3. Etkinliğin benim için tek albenisi 4. seviye protokoller..

4. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

O uber sibelonlardan gemim full olmasına rağmen bende şikayetçiyim :D Buradaki geri bildirim konusuna yazmanızı öneriyorum.

İyi forumlar.

5. xxkubixx

xxkubixx User

şahsen ben 2 tane uber sibelonu kesmeye bile üşeniyorum.15+20 tane kesenlere kolay gelsin.

6. 900 ubr 5li roket harcadıktan sonra patlamak...

xxkubixx bunu beğendi.
  7. KATALONYA

KATALONYA User

Pek etkisi olmadı gibi bir yıl önce aynı şekilde şikayet edildiği halde değiştirilmedi yoğunluğa bağlıyorum :D yakında güncellemeler gelince kimse hatırlamaz bile.

8. Soyuz*

Soyuz* User

Ben oraya kadar bile gelmiyorum sadece 2 kutu eksik alıyorum 4. seviye protokoller falan umurumda olmuyor.
    O uberler kesilmeye kalksa bağlantı gittiği an her şey çöp olur.

9. sayın modlar oyuna giriş yapılamıyor yeniden bağlan yüzünden bi zahmet ivedi ulaşın yetkililerede reset falan bşy atılsın bu nedir böyle hafta sonu oyunun en kalabalık olduğu zamanlardır bunun önlemi aylardır alınmıyor bu nasıl iştir bu nasıl hizmettir insanlar o kadar para ödüyor bu oyuna aldıkları hizmet sıfır bu nedir böyle.

10. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Sorunların gidrilmesi için çalışmalar yapılmakta. Pazartesi gelecek güncelleme ile bu sorunların çözülmesi planlanmakta.

İyi forumlar.

Son düzenlenen: 20 Ekim 2018
  11. _*crow*_

_*crow*_ User

Başınıza gelene üzüldüm,fakat daha dün belirtmiştik bilhassa sibelonları yaralı bırakmayın kaza ilede olsa patlarsanız hepsi yeniden karşınıza gelir yaktığınız cephane çöp olur diye.Oyunda donmalar anlık bile olsa halen devam ediyor.Akşam saatleri dahada yoğun olduğundan donmalar fazlasıyla karşımıza çıkıyor.Tekrar geçmiş olsun.

SilentsKiller bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.