Teşekkürler.

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve BlueSpark[ZERO]*AOT tarafından 27 Nisan 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar bot yüzünden yapılan banlamalar yüzünden oyunu bırakmıştım. fakat şimdi tekrar başladım. 4 günde 3 iris goliath 6 lf3 gerisi lf2 :) yeni alış veriş sistemi için ne kadar teşekkür etsem az. yeni başlayanlar için gerçekten cok güzel bir sistem oldu. hepinize cok teşekkür ederim :)

2. Merhaba ,

El emeği ile oynamak zor olabilir fakat iyi yada kötü oyunun tadı emekle çıkar. Haksız kazanç işlerine karışmadan el emeği ile oynamanız dileklerimle

İyi forumlar.

3. vay be eskiden biz oyuna girince 1 tane lf3 zor veriyolardı şimdi başlayan direk full başlıyo

4. Aaah ahh o zamanlar full LF2 olsan millet başında dönüyordu :)

Şimdi full LF3 ü olanı bile takmıyorlar :D

5. -onur5000-

-onur5000- User

Eskiden bize 20k kredi 2k da uri verirlerdi al ne yaparsan yap :D derlerdi şimdikiler leo bo2 lf3 başlıyo dahada ödüler az diyolar daha ne diyeyim ben :D

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.