TEST SERVER AÇIK KALMA DURUMU

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve murat_can0121 tarafından 25 Ocak 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. MERABA İYİ OYUNLAR DILERIM. TEST SERVERIN ACIK KALMASI ÇOK MANTIKLI OLUR BENCE. HEM DAHA COK OYUNCU KITLESINE SAHIP OLABILIR. ÇUNKU DIKKAT EDERSENIZ 5VEYA 10 MİLYON CIVARINDA URİDİUM VERILIYOR. BUDA TÜRK HALKINI BIRAKIN TUM OYUNCULARI MUTLU EDIYOR.YANİ DEMEK İSTEDİGİM TEST SERVER ACIK KALSA HEM KENDILERI KAZANIR HEMDE OYUNCULAR OYUNUN TADINI CIKARIR . MESELA DURUMU İYİ OLMAYAN BİRİ BU OYUNU OYNAMAK İSTESE OYNAR FAKAT TADINI CIKARAMAZ ÇÜNKÜ HERKEZ AÇIK KONUSMAK GEREKIRSE PARASI OLAN HESAP SATIN ALIYOR. BOYLECE HALK ARASINDA EZIK HESAP KALMADI. HERKEZ SAGLAM OLDUGU ICIN DIER INSANLAR OYUNUN TADINI CIKARAMIYOR. VE YENI GELECEK YENILIKLER O SERVERE HINE ATILIR HAZIR OLDUGUNDA HERKEZ HINE GIRER BAKAR BEGENIR VEYA BEYGENMEZ CIKAR YANI DEMEK ISTEDIGIM TEST SERVER SUREKLI ACIK KALMALI Kİ HEM OYUNCULAR TADINI CIKARSIN HEMDE KENDILERI ACISINDAN BUYUK BIR KİTLE OLUR BUNU BURDA DİLE GETIRDIM ŞAYET SİZ İLETMEZZSENİZ BİLE BANA ALMANYAYA NASIL İLETECEGİMİ ANLATIRSANIZ İLETMEK İSTİYORUM . BEN TR5 ANDA KLANINDAN ALBAY RUTBEYE SAHİP BİR OYUNCUYUM UMARIM DEDIKLERIM GERCEKLESIR VE MADDI DURUMU OLMAYANLARDA OYUNUN TADINI ÇIKARABILIR..

2. Sacrifice

Sacrifice User

Merhaba,

Konu içeriğini ve başlığını tamamen büyük harflerle yazmak bağırmak anlamına geldiğinden forum kurallarına göre yasaktır.

Test serverleri sadece yenilikleri test etmek amacı ile açılır.Bunun haricinde test serverlerinin sürekli açık kalması durumu söz konusu değildir.Konunun kitlenmesi uygundur.

Keyifli forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.