test server acık kalma durumu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve murat_can0121 tarafından 25 Ocak 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. meraba iyi oyunlar dilerım. test serverin acık kalması cok mantıklı olur bence. hem kendılerı tarafından büyük bir kitleye sahıp olurlar hemde maddi durumu iyi olmayanlara oyunun tadını çıkartırırlar. dikkat ederseniz server açıldıgında 5 veya 10 milyon uridium verılıyor. buda türk halkını bırakın tum oyuncuları mutlu eden bır rakam. mesela maddi durumu iyi olmayan bir oyuncu bu oyunun tadını çıkaramaz. çünkü açık konusmak gerekırse tabırı caıse halk arasında (ezık)hesap denılen hesaplar yanı zayıf hesaplar kalmadı. herkez ful oldugundan dolayı zayıf hesaplar tadını cıkaramıyor. zaten fazla zayıf hesapda yok nedeni ise parası olan saglam hesaba sahip parası maddi durumu iyi olmayan ıse oyunu bırakma derecesıne bıle gelebılıyor. buda insanin zoruna gidiyor. ben türkiye 5 serverinden ANDA Klanından Biriyim. yani test server sürekli açık kalsa hem tüm maddı durumu olmayan ınsanlar oyunun tadını cıkarır hemde kendılerı acısından buyuk bır kıtleye sahıp olurlar. kalmaması için hicbir sebep yok tam tersıne kendılerı yonunden cok ıyı olur ben bu dedıklerımı iletmenızı ıstıyorum ALMANYAYA iletmediğiniz taktirde nasıl iletecegimi anlatırsanız ben iletmek istiyorum çünkü türkiyede net kafelerde gıdıyorum bakıyorum 15 16 yaslarında çocuklar fazla ssaglam olmayan bır hesap la oyun oynuyolar ve surekl ınaskın atan kısıler tarafından patlıyolar ve uzuluyorlar bu tum ulkelerde boyledır bence geregının yapılmasını rıca buyuruyorum umarım gerceklesır ve maddi durumu kotu olanlarda bu oyundan tat alabılır.

2. Merhaba,

Kim olduğunuz önemli değil.Öncelikle forumun belli kuralları var.Öneri niteliğinde konular güncelleme ve fikir havuzuna açılması gerekmektedir.Ama modumuzun da belirttiği gibi; test serverleri sadece yenilikleri test etmek için belli süre açık kalır ve sürekli açık kalması gibi bir durum söz konusu değildir.Aynı içerikle konu açmaya devam ederseniz konuya cevap yazılmaksızın kilitlenecektir.

Konunun kilitlenmesi uygundur.

İyi Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.