test server bağlanmıyor

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve suriyelibaba5 tarafından 2 Nisan 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. ya bari test serverde yapmayın bunu bağlanmıyor oyuna ?

cidden oha ama ya bu lag baglanmama sorununu testte bıle yaşatıyosunuz bizlere

bir admin açıklama yapabilirmi ? daha test edemedık kapıyı yaptıgınız çok saçma bir durum

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 2 Nisan 2020
  2. şahin1

şahin1 User

iyice saçma bir oyun oldu bu oyun

3. adminler görmüyomusunuz yani kaç dakkadır bir cvp vermiyorsunuz

4. BlueSparkk

BlueSparkk User

FORUM moderatörlerine atarlanmadan önce onların sadece bir moderatör olduğunu unutmayın. Onlarda sizin gibi bir oyuncu. hayatını buraya adamış insanlar değil. Onlarında aynı sizin gibi işleri olabiliyor. 7/24 burda oturup birisi birşey yazsında cevap vereyim diye burda beklemiyor. Oyun içi yetkileri yok. Test server almanya tarafından yönetilir, türkiye ekibi tarafından değil. Ayrıca ben yaklaşık 7 saattir test serverindeyim ve 1 kez ne lag, nede kasma yaşadım.

Krios bunu beğendi.
  5. şakamısın bilader bağlantı sıkıntısı var oyunda hangı tarayıcıyı kulanıyosun

6. BlueSparkk

BlueSparkk User

İlk önce şu tavrını bir düzeltip konuşursan sevinirim. Opera GX kullanıyorum. Az önce senin için tamamen oyundan cıkış yapıp tekrar girdim. Hala dediğin bağlantı sorunun görmedim.

7. kardeşim gogle cormdan bir saatir deniyorum girmiyor sadece bende değil bu sıkıntı

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 2 Nisan 2020
  8. BlueSparkk

BlueSparkk User

Şu anda benide attı serverden. Büyük ihtimal server üzerinde bir çalışma yapılıyordur.

9. bende giremiyorum

10. Krios

Krios Guest

Merhaba,

Oyun içerisinde kasma ve lag problemlerinin bizlerle alakası yoktur. Herhangi bir çalışma yapılmakta olabilir.

Forum üzerinde flood yapmak ve link paylaşımı yasaktır. Tekrar aynı üslubunuzu kullanmamanızı öneririm. Hesabınıza cezai işlem uygulanmıştır.

İyi forumlar.

11. PİONEER

PİONEER User

bende test serverde oyunda calisio