Test Server Kapandı mı? + İnaktif Sunucuya Atma Sorunu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Ŧ®_GID£®LI_LΛZΣΓLΞΓ tarafından 12 Ekim 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Sunucu listesinde gözüküyor ama tıklayınca başka sunuculara atıyor. Başka sunucuya atarken inaktif hesaba attı ama kurtardım. Sunucu kapandı mı?

2. tgs781

tgs781 User

benim de sıfırdan başladı şu an oyun sayfasında eski çar var ama giriş sayfası yeni başladı. tüm uriler gemiler gitti.

3. Aynı bende de girmiyor.4-5 saat çok az değil mi zaten geç haberimiz oluyor.

4. tgs781

tgs781 User

servere giriliyor ama yeni oyundan başlıyor.

5. abcabcabc0

abcabcabc0 User

Girmeye çalışırken benim hesap sıkıştı galiba forbidden vs demeye başladı kurtarmayı nasıl yaptınız

6. O serverlar daha önce açıp oynadığın serverlar, sıralamasına bak.Mesela TR3 e Global EU ya girmiştim daha önce onlara atıyor beni.

Başıma gelmediği için bir şey diyemem adminler bilgilendirsin supporta yaz en garantisi.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 12 Ekim 2018
  7. tgs781

tgs781 User

peki nasıl düzelecek ben de global eu da oynuyordum şimdi eski test serverine giremiyorum

8. abcabcabc0

abcabcabc0 User

Supporttan cevap gelecek de kurtarılacak da ohoooooooo

ZamanınEfendisi[TR] bunu beğendi.
  9. tgs781

tgs781 User

sayın adminler bi zahmet ilgilensin resetten sonra test serverleri karıştı.

10. Bilmiyorum işte ben de aynı soruyu sordum ya kapandı ya da düzeltirler bir kaç saate.
    Yapacak bir şey yok bekle belki düzelir.

11. abcabcabc0

abcabcabc0 User

Arkadaş terketmeseydi de bi deyiverseydi keşke :) ***

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 12 Ekim 2018
  12. Ekstradan iki sayfa açtım birinde TR1 duruyordur diğerinde Test sunucuda idi. Kapanınca inaktif sunucuya attı. Bende diğer sekmeden sunucu seçimine girdim ve kurtardım.

13. Şaka gibi ya.Test kapanınca beni int12 serverine attı oradada birleştirmemi ne oluyormuş sıkıştı kaldı hesap.üyeliğe girince forbbidden hatası alıyorum,inaktif hesap olayı galiba.serveride değiştiremiyorum.bu nasıl bi olaydır ya ???

Foruma bile giremedim,başka hesabıma girip anca yorum yazabiliyorum.

14. Boyle bir sey olabilecegini tahmin ederekten yeni hesap acip giridim test serverina. Artik DO yu taniyin.

15. Geçmiş olsun hocam hesabın oyundaki tüm serverler birleşinceye kadar askıda kalacak ve yazılım ekibi sorunu çözmek için zaman isteyecektir buda nerden baksan en az 2 ayını alır , şu anda server birleşmeleri tamamen hatalı ve hala bu konuda hala ısrarlılar.
    Biz oyundaki sorunları çözün ondan sonra birleştirmelere devam edin dedikçe onlar tam tersini yapıyor.

Şu anda belirlediği oyun politikası tamamen yanlış oyuncuyu öldürmeye çalışıyorlar

Biz burdan tekrar seslenmek istiyoruz Birleştirmeleri durdurup. Oyundaki sorunları çözmeye davet ediyoruz yoksa oyuncu kalmayacak

16. uzayl80

uzayl80 User

bigpoint çin işi yapıyor oyun sorunlarını bitirdilerde servar birleşmesini yaptılar vah vah :D :D sana diyim oyunu oynayanlarda para yatırıp oynayan kişilerdir freee kişi sayısı cok az

17. legend nerenden salladın 2 ay diye, testteyken attı oyundan sonra zaten girilmedi forbidden falan yazıyor server birleimi ivar birleşsin herşey çözülecek boş boşyalan atmayın

18. Merhaba,

Test sunucusu şuan için kapalıdır.
    Gerekli duyuru yapılmıştır.
    Duyuruya buradan ulaşabilirsiniz.

İyi forumlar.

19. "Test sunucusu kırılana kadar açık bırakılacaktır."
    Şu cümleyi bana açıklayabilirseniz memnun olurum :) Hiçbirşey anlamadıkda, onun dışında bir sorunum yok.
    Bazı arkadaşlar forbidden hatası almayı başladı testten dolayı

*LİON*[TET] bunu beğendi.
  20. Çevirmen işini fazlasıyla iyi yapıyor :D

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.