test server

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ysnkrmz12 tarafından 18 Haziran 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ysnkrmz12

ysnkrmz12 User

test server ne zaman açılcak ve acıldıgını nasıl anlıcam

2. *Asalet*

*Asalet* User

Merhabalar,

Test serveri aktiftir,giriş yapabilirsiniz.Anasayfadan sunucu sekmesinden test serverini seçmelisiniz.

İyi Forumlar.

3. sunucu sekmesinde test serveri yok

4. *Asalet*

*Asalet* User

Merhabalar,

Arkadaşlar test serverı aktiftir. Test serverına girebilmeniz için;
    • İlk olarak anasayfanızdan giriş çıkış yapınız.
    • Çerezlerinizi temizleyiniz.
    • Güncelleştirmelerini kontrol ediniz

Test server'i için buradan FM ya da Adminlere soru sormanız herhangi birşey değiştirmez, lütfen devamlı takip ederek sonuca ulaşınız, Server Test amaçlı Yönetim tarafından açılıp kapatılabiliyor. bu durumun Çözümü malesef ki forumda değildir. İyi Oyunlar Anlayışınız için Teşekkürler

İyi Forumlar

5. ysnkrmz12

ysnkrmz12 User

test server yazmıyo

6. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Yoğunluktan dolayı ara ara açılıp kapatılıyor sistem tarafından lütfen takipte kalınız.

İyi Forumlar

7. Yoğunluktan dolayı açılıp kapanıyor ama ne zaman açılcak 1 saat oldu hala açılmadı

8. ben servere girdim 3 boyutlu yapamıyorum daha önce acıldığında 3 boyutlu oynadım ama uzun kalamadım bugün yine acıldı ama 2 boyutlu olarak kalıyo değiştiriyom olmuyo yine 2d olarak başlıyo

9. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Test sunucusu şuanda 3 boyutludur. Ayarlardan 2d yi seçmiş olabilirsiniz.

İyi forumlar

10. 2 d yi kaldırıyorum clitenti yeniden başlatmak gerekiliyo diye uyarı geliyo cıkış yapıp tekrar giriyom yine 2d acık

11. xxxxhgxxxx

xxxxhgxxxx User

saat 19:16 geçiyo 50 kere yazdığınızı yaptım hala test server yazısı gelmedi

12. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar

Sürekli olarak sunucu sayfasını kontrol ediniz.

İyi Forumlar

13. 2 gündür test serverindeydim ama 3d e bir türlü ayarlayamadım Nasıl geçeceğimi anladım ama benim bilgisayardan kaynaklı bir sorundan dolayı geçemediğimi düşünüyorum

14. Merhaba ,

Normal olarak ilk girişte yeni seklemede yükleme tamamlanıp BASLA yazısı gelince tıkladıktan sonra başka bir ekran geliyor.

Ben direkt olarak 3D butonuna tıklamıştım.

Test sunucusu oyuncu limiti dolduysa listede gözükmüyor. Eğer çıkanlar olup yer açılırsa listede gözüküyor.

İyi forumlar.

*F*U*R*K*Λ*N*™ bunu beğendi.
  15. Bana böle bişi gelmedi

16. Merhaba ,

Şu anda normal şekilde nasıl geçiş yapılacağını bilemiyorum. Fakat illa bir yerde 2D yada 3D arası geçiş için bölüm vardır.

İyi forumlar.

17. ISTAKOZ49

ISTAKOZ49 User

Modum peki tamamen oyunun 3D olmasına ne kadar zaman var biliyormusunuz veya tahmininiz varmı ?

18. titans___

titans___ User

ben bu cnetden indirdim dak orbit diyede açılmadı wild agent diye bir şey bu eski sistemde bazen eski ayarda kasıyor bazen yeni ayarda ve benim dikkatimi çeken bazı şeyler var ama kime ne desek boş açıklar var ben bilmiyorum ben anca bitince duyuyorum artık olmuyor bunu yapıyorlardı diyorlar yok hız jnrtör satcan hızlar değişiyor acaip geliyor ama hızlı giden goliler görüyorum altıncı his filmindeki çocuk gibi olcak modlar yok diycek onların demesiyle olmasa keşkeee birde bu pusatları ben goliyken rahat kesiyorum önceden kesemediklerim vardı amaa bu ara nedense yoklar neyse şimdi alsaammı almasaammı?

19. Merhaba ,

Şu anda ne kadar var yada ne zaman tamamen oyuna gelecek bilemiyoruz. 16 ve 18 Haziran'da test server'ında denemeler yapıldı. Tekrar test için açılır mı yoksa geri bildirimler doğrultusunda oyuna mı eklenir bilgi yok maalesef.

Bir yerden bir şey indirmeye gerek yok indirdiğiniz ne bilmiyorum. Ayrıca ne alıp almayacaksınız ?

İyi forumlar.

20. Şuan Test Server Kapalımı ?

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.