Test Server

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve aslan_bey tarafından 29 Haziran 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. aslan_bey

aslan_bey User

Test Server sunucular bölümünde yok benim ekndi asıl serverime giriş yapıyorum ve arama çubuğuna test2 yazıyorum linkin başına ama asıl kendi serverimdende atıyor

2. Merhabalar,

yoğunluktan dolayı giremiyor olabilirsiniz.test serveri açık tekrar deneyiniz.

iyi forumlar

3. aslan_bey

aslan_bey User

Modum bu işlemi en az 10 15 kere tekrarladım ama hala aynı

4. Merhabalar,

Şuanda Test sunucusu aktiftir. Lütfen denemeye devam ediniz. Test sunucu sadece Türkiye'ye özel açılmamıştır. Dünya geneli olduğundan dolayı aşırı yoğunluk vardır.

iyi forumlar

5. Testten çıkan yokki girelim biraz genişletin svyi.

6. ANKARALI

ANKARALI User

Modum acaba bu droid tasarımları ve 3D nin gelmesi zamanını biliyomusunuz ?

7. Yoğunluk falan yok 1 dk öncesine kadar anasayfa dan atmıştı oyundaydım 3.1 istasyonda bi allahın kulu yoktu Serveri kapatıldı 1 temmuz diyosunuz ve kapatıyorsunuz Yoğunluktandır deyip geçiyosunuz Yoğunlukla hiçbir alakası yok

8. ANKARALI

ANKARALI User

Bide iftardan önceden beri hicmi kimse cıkmadı

9. Biraz oyuncuları düşünseydini 2-3 server açardınız herkez rahat rahat oynardı oyunda kasmazdı yardımcı olun kimse giremiyor başka test servereleri açın

10. ANKARALI

ANKARALI User

Ama acılırsa çok iyi olmazdı çünku çoğ kişinin gemileri hazır test server 2 de

cundullah72 bunu beğendi.
  11. Yoğunluk filan yalan bunlar, oyundayken attı beni. Server kapalı.

12. ANKARALI

ANKARALI User

Olabilir ozaman adminler yalan söylüyo :D

cundullah72 bunu beğendi.
  13. [VS]Dalyan

[VS]Dalyan User

Test serverde oyuncular aktif fakat anasayfada görünmüyor sebebi neir bilgi alabilirmiyiz

14. oda doğruda mesela önceden hazır nicki olanlar test 2 ye alsınlar yeni girenleri test 3 e çok zor bişi değil bence :)

15. Aynen. Server listesinde test server kaldırıldığı zaman. Normal serverdeki hu1 örneğin test2 yapip giriyordum. En son oyunda iken anasayfadan attı idi. Bir daha düzelmedi.

16. ANKARALI

ANKARALI User

Deminde yazdım modlar ve adminler yogunluktan dolayı diyo ama be n bilmiyorum daha giremedim :D

Artık modlar yada adminler kesin bi bilgi versede bizde rahatlasak

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 29 Haziran 2015
  17. [VS]Dalyan

[VS]Dalyan User

Bu bi cevap dğil kesin bişey söyleyin lütfen acıkmı değilmi

18. [VS]Dalyan

[VS]Dalyan User

Sunucu görünmüyorki ne dir yoğunluk bile yok serverde

19. ANKARALI

ANKARALI User

Arkadaşlarınız varsa bi sorarmısinız bende sorucam onlar girmişmi

Konu Durumu: