test server

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve radiondal21 tarafından 27 Eylül 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. sımdı oyun yenılık getırdıgını dusunuyor fakat oyun batıyor bunun herkez faarkında
    eskıden dolu olan harıtalar sımdı ıssız ada gıbı sımdı bu yazacagımı hıc
    sallamayıp kapacacaksınız fakat almanyaya yollasanız herkez ıcın ıyı olur ve
    kıtlesı tekrardan toplanır. sımdı herkez savasmak ıcın gırıyor bu oyuna fakat
    durumu olan var olmayan var ben tr5 sunucusundan bırıyım dusunuyorum yenı server
    acsalar hersey bol olsa veyahut test server sureklı acık kalsa ınsanlar tıklım
    tıklım dolar buda demek olurkı darkorbıt cok ıyı bır kıtleye sahıp ama sımdı
    dıceksınız yenılıkler geldıgınde acılır sadece dıe dedıgım gıbı olsa yenılıklerı
    hıne getırırler fakat he pacık klaır ve herkez oyundan cıkmaz delı gıbı savasmak
    ıster kım ıstemez herseyı ful+ful olan bır gemı herkez ıster bunu buraya yazdım
    bılıyorum sallamıcaksınız ama bır sallasanız hem darkorbıt ıcın hemde oyuncular
    ıcın cok zevklı olacak kıtlesı artacak bu gıdısle yukarda allah var en fazla 3 4
    ay sonra oyunda kımse kalmıcak

2. -ThyPhon-

-ThyPhon- User

Merhaba

Öncelikle foruma yazılan herşey dikkatle incelenmektedir.

Yazılanları göz ardı etme gibi bir durum olamaz.

Mesajınızda siz de yazmışsınız.

Test serveri yenilikleri test etmek için açılır.

Test serveri normal bir server gibi kullanılamaz.

Test serveri normal bir server gibi kullanılmaya başlanırsa.

Bu sefer diğer serverler boş kalacak.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.