test server

Konusu 'Genel Konular' forumundadır ve muratcan04 tarafından 19 Mart 2023 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. muratcan04

muratcan04 User

test srver hiç açılmıyor artık açın lütfen

2. Test Server'i Öyle Kafalarına Göre Açmıyorlar Herhangi Bir Denemesi Gerekilen Bi Etkinlik Olunca Açılıyor

3. titans___

titans___ User

tamam kafasına göre açsınlar demiyor açın diyor da ben daha önceden bu caucaus lazerler verdiler onları geliştirmeye basmıştım da hepsini anında geliştirmek için gerekli malzeme yoktu hani açsalar bitmiş olucak yoksa test servırında sıkıntılı oluyor da burda ne desek boş yani adminmiş modmuş yetkileri falan yok ki buraya yazsan ne yazmasan ne , sade oyunla ilgili bilen oyuncular bilgi veriyorlar herhangi bir fayda olmuyor merkez ekibe bilgiler verildiği söyleniyor yani direkt google çeviriden derdini anlat ben yazcam şu forumda olanlara yetki versinler ne desek malesef biz bir şey yapamıyoruz diyorlar ha beni dinlerler mi ben vicdanen söyleyim de o kadar yetkimiz yok biz bir şey yapamayız bize yetki vermediler deyip duruyorlar modu adminiymiş işte öyle ünvanları var , somut soyut bir fayda verememelerine acıdığım için yazıyım elimden gelen budur bir çok oyuncu yazarsa faydalı olabilir de çok su istimal edip kayırma yaparak kendilerine yalakalık yapan diğer oyuncular için bl kapatıp İnvoke Mind falan kesip haksız hukuksuz çok oyuncu banladılar para yatıran oyuncularıda banladılar sırf belli kişiler yüzüne diye hala you tube da videolarda anlatılıyor görevi kötüye kullandıkları için bir daha düşündüm değmez heveslerini kırmış olmayım azimle devam ediyorlar yetkimiz yok deyip görevlerine alkış .

4. TR|SUBUTAY

TR|SUBUTAY S-Moderator Team Darkorbit

Merhaba,

Test server etkinlik yada test edilmesi gereken yenilik olduğu zaman merkez tarafından aktif olmaktadır.

Türkiye Takımı!

5. muratcan04

muratcan04 User

Halen yok ozledik be bidefa mantikli bir is yapsalar keske okdr pvp server var birsuru oyunu oynuyor pvpleri siz acsaniz testi hepsi buraya gelecek azicik mantik ya

Sayfayı Paylaş