TEST SERVER

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve SnowLeopard tarafından 18 Eylül 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Benim iki sorum var
    Test server ne zaman kapanacak?
    Test serverdeki kapışma oyunu bizim serverlermizede gelecekmi? Hani şu TA yazan

2. Merhaba ,

Test server'ı açıldığı zaman genelde 24 süre ile açık kalır. Bazen 48 saat açık kaldığı da olabiliyor. Şu anda süre ile ilgili bir bilgiye ulaşamadım. Fakat saat kaçta açıldıysa 24 saat sonra yani açıldığı zaman kapanır.

Diyelim ki bugün 17:00'da açıldıysa yarın 17:00'da kapanabilir.

İyi forumlar.

3. Diğer soruma cevap alamadım

4. Kapışma Zamanı etkinliği sadece TR sunucularında gerçekleşecek ve her sunucunun etkinlik saati farklı olacak.

Etkinlik Saatleri :

17 Eylül Çarşamba

Türkiye 1 : 18:00
    Türkiye 2 : 19:00
    Türkiye 3 : 20:00

19 Eylül Cuma

Türkiye 4 : 18:00
    Türkiye 5 : 19:00
    Türkiye 6 : 20:00

Aksiyona devam!

Yukarıda ki açıklamada gördüğünüz gibi , Tüm Türkiye sunucularında sırayla yapılacak ve Admin gemilerini yok etmede Başarılı olan oyuncular ve Klanlar , Dark Orbit Türkiye Facebook sayfasında paylaşılacak.

Etkinlik konusunu görmek için ;

Forumlar > Turkish > Kumanda Merkezi > Etkinlikler kısmında

Kapışma 2.0 İsimli konuyu inceleyin

Test sunucusu büyük ihtimal ile gelecek olan Eğitim Arenası ile ilgili bir sunucu ve Bu sunucuda PVP Savaşları yapılacak.

Test sunucusunda bahsettiğiniz olay bu olabilir , Çünkü Kapışma Etkinliği sadece TR Sunucularında yapılacak.

Eğitim Arena ile ilgili bilgi almak için

Forumlar > Turkish > Yardım > Etkinliklerle İlgili S.S.S. > Etkinlik S.S.S. Kısmında

Eğitim Arena S.S.S. İsimli konuyu inceleyin

Son düzenlenen: 19 Eylül 2014
  5. PAPATYA

PAPATYA Guest

Selam,

Cevap veren üyemize teşekkürler. Bahsettiğiniz TA training arenadır. Türkçesi Eğitim Arena, bununla ilgili sss ulaşmak için tıklayınız. Şuanda bu etkinlik test aşamasında ne zamana gelir bilinmez.

Keyifli Forumlar

Foward_Unto_Down bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.