Test Serverdan Sonra TR5'e Bağlanamıyorum.

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve MüYeNDiS tarafından 26 Haziran 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. MüYeNDiS

MüYeNDiS User

Admin bey kolay gelsin öncelikle,
    Dün açılan test serverine girdikten sonra kendi oynadığım TR5 serverina bağlanamıyorum.
    Bağlanamadığımdan ID numaramıda öğrenemiyorum.

NİCK : ♠ŚєβдŜŤįдЙ♠67[KΛÐΘ]
    SERVER : TR5 - MMO

Giriş adını yazıyorum,şifremi giriyorum direk şu linke beni yönlendiriyor;

"xxx" bu linke gönderiyor ve bu linktende giriş yaptığımda bu linke geri dönüyor.
    Supporta sabahın köründe yazdım gecenin bir yarısı oldu hala cevap gelmedi.
    Lütfen bir yardımcı olun.
    Bu arada tüm geçmişi çerezleri hem chromedan hemde CCLEAR programından sildim ve farklı 2 bilgisayardan farklı yerlerden girdim ama ne yaptıysam hesabıma giremedim.

2. Merhabalar;

Supportan 48 saat içerisinde size cevap gelecektir.Lütfen oradan gelen cavbı bekleyiniz.

İyi forumlar.

3. MüYeNDiS

MüYeNDiS User

Çakır moderatorum benım 48 saat bekleyecek vaktim yok malum ramazan oyundan başka vakit geçirme şansım yok bundan dolayı yardımızını istiyorum. bugun sabahtan akşama kadar kafayı yedim sayfanın başında. lütfen yardım edin.

4. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Forumda bu durumu düzeltemeyiz lütfen supporttan cevap bekleyin sorununuzla ilgili bilge ve çözüm sağlıyacaklardır.

İyi Forumlar.

5. MüYeNDiS

MüYeNDiS User

İlginiz için teşekkür ederim mederatörüm.

6. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Anlayışınız için ben teşekkür ederim.

Konu kilitlenebilir.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.