Test Serveri Hakkında

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Ľαzαяυѕ tarafından 24 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Bugün ilk defa test serverine girdim de çoğu kişi aegis goliat ve tasarımlarını alıp irisleri lf3 leri fullemişti. 500k uri ile nasıl yapıyorlar yada nerden uri kazanıyorlar söyleyebilecek var mı?

2. Her test server açıldığında uridium verilir Her girişte uridium alındığından millet gemisini dizmiş

3. Ne aralıklarla açılıp ne kadar zaman kalıyor test serverleri?

4. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Her açıldığında test serveri bir miktar uridium verilir.Sık açılan bir server değildir.Bir yenilik olduğunda 1 veya 2 günlüğüne açılır sonra kapatılır.

Ayrıca imza boyutunuzu 500x200 oranında düzenleyiniz.Aksi takdirde ceza alabilirsiniz.

İyi forumlar

Son düzenlenen: 24 Temmuz 2014
  5. 2 seferdir açılıyor ertesi günüde kapalı oluyor Test serverinin en az 2 gün durması gerekir bence ne oldu ne bitti anlamadık Zaten yoğunluktan dolayı donup duruyodu

6. Fısıltı

Fısıltı Guest

Merhaba;

Cevap veren arkadaşlarımızın dediği gibi test serverinin ne zaman açılıp kapanacağını teknik ekiplerimiz ve sistem tarafından belirlenmektedir.

Keyifli Forumlar.

7. modum şuan test server kapalımı

8. KΛЯTΛŁ

KΛЯTΛŁ Guest

Merhaba;

Evet şu anda kapalı

Keyifli forumlar

9. Aegis aldım adam bana test serverde 117 k çaktı :D

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.