Test serveri kapanış süresi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve TEMİZLİKÇİ_2 tarafından 19 Kasım 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Yetkili arkadaşlar test serveri neden kısa süreli açılıp kapanıyor işte olupta kapıları veya yeni çıkan herhangi birşeyi test edemiyoruz veya edemeyen bizim gibi birçok insan var açıldıktan 1 gün sonra kapansa ne kaybedersiniz işden geç geliyoruz ve geldiğimizdede bitmiş oluyor bir ilgi alaka gösterin bu konuya lütfen almanya ayarlıyorsa bunu onalara iletin siz ayarlıyorsanız konuya önem verin kolay gelsin.

2. walla ben son yarım saat kala girdim kapıyı test edemeden gitti anlamadım bişey ???

3. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Test server denemeler yapılmak için açılmaktadır. Ve kısa sürede veriler toplanıp kapanıyor. Sizin için mağlesef yapılacak bir durum yok.

İyi Forumlar.

4. test sunucu kapandımı test sunucu gözükmüyoda

5. 2 önceydi heralde akşama doğru açtılar ertesi gün öğlene kadar sürdü o zaman bolca vakit vardı.

Şimdiki test hatalar var mı diye açılmış olabilir.

6. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Test sunucu kapanmıştır.

Konu kilitlenebilir.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.