Öneri Test serveri ne kadar açık kalmalı?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve *F*U*R*K*Λ*N*™ tarafından 1 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

?

1. Evet (Aynn böle olmalı)

100,0%
  2. Hayır (Böle iyi)

oy sayısı 0
    0,0%
Birden fazla oy kullanılabilir.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba arkadaşlar

Test serverinin çok kısa bir süre açık kaldığını düşünüyorum Bence en az 3 gün açılmalı ve 3 gün boyunca bellirli saatler boyunca açık kalmalı ve 2. ve 3. günde aynı saatlerden devam etmeli

Ayrıca işi gücü olan insanlar test serverinde yenilikleri test edemiyor 3 günlük bir sürede mutlaka herkesin test edebileceğini düşünüyorum

Açılış saatleri;
    12:30-20:30 veya 12:30-22.00

Eğer bir arıza ve hatadan dolayı erken kapanırsa;

Örn.

Bugün açtılar ve 3 gün süreceğini düşünelim Bugün bir sorundan dolayı vaktinden erken kapatırlarsa bugün sayılmayacak

Son düzenlenen: 1 Temmuz 2015
  2. aynen kardeş haklısın dediklerinin aynısını yapsalar 10 numara olacak bir arıza yapıyorlar sorunu bize yansıyor 2 3 saat oynuyoruz benim 1 saatim gemi dizmeye gidiyor zaten. Katılıyorum sana...

3. İlk açtıkları gün 1 temmuz a kadar süreceğini söylediler Test serveri açıldığı gibi girdim 2-3 saat sonra anasayfadalr falan gitti Forumdan cevap bekliyorsuz ve admin bir arıza olduğunu söyledi Ertesi günüde arıza giderildi tekrar açıldı dedi Açılmasına açıldı oda 4 saattliğine açıldı Bugünde açılcak diye bekliyoruz açmadılar

4. Katılıyorm Kessinlikle Böyle Bişey Olmalı Adminler Cevap Bekkliyoruz

5. zackwarx

zackwarx User

kardeş ne beklersin yani darkorbit ekibi böyle diyelimki 2 gün müddet verdiler 5 saat oynadın diğelim ounu verdin oylar yükselince 1 saata kalmaz kapatıyorlar sen bu darkorbit ekibini çok bi masum sanmışın aslında ilk bende öyle sanmıştım ama işte neymiş efendim yoğunluk nedeniyle kapattık arıza çıkta kapatmak zorunda kaldık yaw bırakın arkadaşlar beni dinliyin 2-3 gün müddet verdilerse 2-3 günün son saatinde oyunuzu verin hep erken oy vermenizden oluyor bunlar yani hepsi bahane

oy derken swyi açıyorlar bir oy bekliyorlar ondan bahsediyom yani burda aynn olmalı olumsuz die bişiden bahsetmiom yanlış anlamayın ve bu arada 12 olumlu 0 olumsuz :D

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 1 Temmuz 2015
  6. Arkdslar facede Paylaşın DESTEKLESİNLER

7. Herkes paylaşsın

8. Merhabalar;

Arkadaşlar test serverını çoğu kişi yanlış kullanıyor ve aşırı yoğunluk oluyor.Test serverı adı üstünde size droit uçuş düzenlerini test etmeniz için açıldı ve oyuncular saatlerce burada kalıp kapı yapıyorlar saatlerce gemiyi kasıyorlar.Bunlar bence gereksiz şeyler.
    Ne test edilmesini istendiyse bunları test etmesi bir oyuncunun maks. 2-3 saatiini alır ve bu oyuncunun çıkıp diğer oyuncuların test edebilmeleri için yer açması gerekiyor.

İyi forumlar.

BlackGhost™ bunu beğendi.
  9. zackwarx

zackwarx User

adminim giremeyenler var servere işi gücü olanlar var 2-3 saatliğine açtınız dün giremdim ilk kez dün girmiştim bir dükkana girdim işim çıktı bilgeyi kapattım gittim 1 temmuza kadar açık kalcaktı diyordunuz ama açık kalmadı işte maks 2-3 saat çok az yani 12.00 da açsanız 22.00 da bitirseniz hadi neyse gene işimi bitirir gelirim bi bakarım yeniliklere ama böyle olmuyor yaw biraz düşünürseniz sevinirim...

10. Orda adminlerde bizi kesip duruyor Onların full gemisi var Herkese girişte full gemi verebilirlerdi en başında Şimdi bizde daha iyi bir test için gemileri geliştiriyoruz Ayrıca droid uçuş düzenlerinin nerde ne zaman kullanımınıda kapılarda ve savaşlarda gördük ve öğrendik Yani kapı yapmak ve savaşmak bunları test etmemizide sağlamakta

11. sure artmalı alınıcak 4 uçuş duzeni var hız veren %180 kalkan %20 şeref %25 hasar

12. Konularımız paralel
    İşte bu yüzden herkese uri yerine full gemi vermeliler.

Bırakın uriyi verün full gemiyi istediğimiz gibi rahat rahat test edelim..

Yanlış mı :/ ?

13. Full gemiden kastım herkesin eşit olması..Ne karışıklık olur ne başka bir şey.

14. zackwarx

zackwarx User

test serverini açsanız güzel olabilir akşama kadar en fazla yani :/

15. zackwarx

zackwarx User

ümidim kalmadı zaten daha açmazlar...

уαяαмαz.cσcυк bunu beğendi.
  16. Ya test server zaten gereksiz arkadaşlar oynayın asıl serverinizi güzel güzel hadi ondan geçtim o kadar lag oluyoki o serverde gemi kıpırdamıyo yani 10milyon uri veriyolar diye hemen giriyosunuz..
    Neyse asıl konuya dönücek olursam sizce darkorbit bunu yapar mı ? :D inanın yapsa içine uri koymaz neden mi ? 3-4 gün açık kalsa millet o sırada asıl oynadıkları servere uri vip çekmez darkorbitinde işine gelmez siz unutun bence bunu

17. Test Server RAMazan Ayı Boyunca açıık kalsın sizler kendi gideriniz için açık tutmuyorsuz

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.