Destek Test Serveri

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve emir_mete tarafından 2 Ocak 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. emir_mete

emir_mete User

Ya ben bu test serveri olayını hiç anlamadım çünkü hiç girmedim test serverine kapsamlı bir bilgi verir misiniz?
    Mesela Test Serveri ne amaçla vardır?(Yenilikleri denemek için dir %99,9)
    Test Serveri'nin ayrıcalığı nedir?
    Galaksi Kapıları hazır mı?
    Başlangıçta Uridium ya da Credit ne kadardır?
    Hangar da neler bulunur?
    Nasıl girilir?
    Ne zamanlar vardır?
    Sana başlangıçta hangi gemiyi verir?
    Gibi çünkü çoooook merak ediyorum Test Serveri'ni...
    ;)

2. Test sunucusu yenilikleri denemek üzere açılır. Yenilik ne zamansa o gün test sunucu açılır ve aynı zamanda forumda duyurusu yapılır.

İlk girişte oyuna yeni başlamış gibi sıfırdan başlarsın. Uri ve kredi ne kadar verirler orası belli olmaz belkide hiç vermeyebilirler.

Gemiyi ne kadar geliştirirsen o test sunucu kapansada öyle kalır sonraki açıldığında kaldığın yerden devam edersin.

Test sunucusu açılınca ana sayfanın sol üstünde ki dünya şekline tıklayıp sunucu seçiminden bulabilirsin.
    Ek olarak forumdaki bilgiyi veriyim;

3. emir_mete

emir_mete User

Saolun :D

4. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Cevap veren üyemizinde belirtmiş olduğu gibi,test serveri açıldığında Forumda duyurusu yapılır.

Oyuna ilave edilecek bir özelliğin denemesi amaçlı yapılan bir faaliyettir.

Gerekli Urıdıum ve kredi sunucu tarafından size verilmektedir.

Keyifli Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.