Test Sunucu 2

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve benzales tarafından 19 Mart 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. benzales

benzales User

Test sunucu 2 da yaklaşık 4 yıldır katıldığım açık beta ve kapalı beta(First to fight kapalı beta test grubunda kullandığım hesabım) testlerde arkadaşlarımla beraber savaştık, birlikte kapı yaptık, görev yaptık ve bu zamana kadarda oyunun tadını çıkardık. Az önce 19.00-19.15 saatleri arası test sunucusunda oynamış olduğum 4. sırada bulunan 10,5 milyar tecrübeli 209 milyon şeref puanlı general rütbeli hesabıma girememekteyim. Error98 hatası alıyorum ve ayrıca sunucuya başka bir hesaptan girdim ve hesabımın sıralamadan silindiğini gördüm.

Error98 den anladığım kalıcı bir yasaklama değil ancak bu kadar emek verdiğim bir hesaba üstelik hezarfen tasarımı ve daha dün bile %50 şeref desteği çekip hades döndüğüm halde neden engellendi merak ediyorum?

2. G_s_G_s

G_s_G_s User

yaw test serverınde mılyarlık hesabın olsa nolcak dert ettıgın seye bak sana kım dıyor test serverıne destek cek yatırım yap adı ustunde test serverı gecmıs olsun

3. benzales

benzales User

Zevk meselesi ama sadece benim başıma gelmiş olmasından bu kadar tepkiliyim. Test serverinde milyarlık hesabın nolcak diye birşey yok sen girip baktınmı ordaki sıralamaya yalnızca benmi oynuyorum? Herkes zevkine rütbesini kasar savaşır video çeker. Bişi yapılcaksada serverdeki sıralama komple silinsin ama test sunucuda hangi gerekçeyle gemi kapatıyorlar söylesinler önce

Yaklaşık 2,5 yıldır oyundan elimi çektim yeni yeni tr3 serverine dönücektim. Bu zamana kadar tek eğlencem test2 serverindeki gemimdi. Ara sıra açıldığından her zamanda oynayamıyordum zaten bide üstüne bunu yapmaları

4. B12AT*66

B12AT*66 User

test2 sunucusuna bağlantı yok dünden beridir
    ana sayfaya bağlantı var
    ama oyuna bağlantı yok
    sanırım çalışmalar yapılıyor

5. oyun125

oyun125 User

arkadaşlar benim gemi oyuna bağlanmıyor. Global server 5 de oynuyorum hesabıma girmeye çalışınca otomatikmen anasayfaya testserver5 e atıyor. ne yapabilirim. supporta yazdım ama support 10 saat de anca cevap geliyor.

6. BSYO

BSYO User

keşke seninkini yerine cannibal in ki gitseydi rütbsinde değilim ama ukala insanlardan nefret ediyorum

7. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Merhaba,

Destek birimine yazarsanız, neden ve ne zaman yasaklandığınız bilgilerine erişebilirsiniz. Ancak Test Sunucusu 2, adı üstünde testlerle ilgili. Ve burada size "bildiğim kadarıyla" hesabınızın içeriği ve rütbeleriyle ilgili güvence verilmemektedir. Önceden genellikle oyun-içi özellikler denenirken şimdi birleştirme işlemi denendiğinden, sizin sunucu hesabınızın açılmaması bile gündeme gelmiş olabilir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.