test sunucuda kaldım etlinlik var zararımı kim karşılıcakkk

Konusu 'Teknik Konular' forumundadır ve also10 tarafından 8 Ocak 2025 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. also10

also10 User

Oyununuzun bir oyuncusu olarak, gemimin yanlışlıkla test sunucusunda kaldığını fark ettim. Gemimi normal sunucuma taşınması konusunda bana yardımcı olabilir misiniz? farklı bir hesap

2. Discorddan bana yaz yardımcı olayım, rachekrieger diye aratarak bulabilirsin beni

3. Grisly

Grisly User

id ve kullanıcı adın ile supporta test2 sunucusunda sıkıştı gemi diyerek destek oluştur çözüyorlar 1 gün de çözdüler benim sorunumu

4. Teksas

Teksas User

benimde dun cözdüler guzel sekilde kendını ıfade et hallediyorlar yani

5. sindbadmoscow.

sindbadmoscow. Community Team Team Darkorbit

Merhaba,

Öncelikle test sunucusu ile ilgili herhangi bir duyuru yapıldığını hatırlamıyorum. Neden test sunucusuna girme ihtiyacı duydunuz?

Takımın üyesi olduğunuzu hatırlamıyorum, unutkanlık bende mi acaba yoksa sizde mi bir sorun var?!

Arkadaşlar, bu gibi sorunların yeri teknik destek birimidir. Forum aracılığı ile bu sorunlar çözülmez. Onun dışında @rachekrieger gibi oyuncuların sorunu nasıl çözdüğünü ben bile merak ettim o_O. Acaba kullanıcı ismi ve şifre mi vermek gerekiyor? Bu kadar da saf olmayın arkadaşlar. Sizin çözemediğiniz sorunu takım üyesi olmayan başka bir oyuncu nasıl çözebilir?!

Ayrıca unutmayınız ki hiç bir takım üyesi size discordtan bana ulaşın demez ve hesap bilgilerinizi veriniz demez!!!

Umarım anlatabilmişimdir.

İyi forumlar..

6. Özelden ulaşın nasıl yaptığımı göstereyim? 1 haftadır destek ekibinin ilgilenmediği sorunu ben çözebiliyorum. Destek ekibinde olmama gerek yok, biraz yazılım bilirseniz nasıl yapacağınızı öğrenirsiniz. Oyuncunun bilgisayarına bağlanıp çözebiliyorum şifre istememe gerek yok.

7. terphs

terphs User

arkadaşlar hesabınıza önce chrome dan girin ordan sunucuyu değiştirin bu kadar basit

H_Ü_S_E_Y_İ_N bunu beğendi.
  8. Alone#

Alone# User

Şuanda oyuna giriş yapılamıyor. hades kapısına girince atıyor geri de bağlanmıyor