Test sunucusu bir şey deneyemeden kapandı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve **ShApLy™**[ßĪĿØ] tarafından 29 Nisan 2021 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. test sunucusunda oyuna girmiyo hanar degiştirmiyo bugda kaldı gemi 1 7 ye atladım saat 16 dan beridir böyle düzeltin bişeler yapında gemiyi filan test edelim

2. tryhardD

tryhardD User

Yani düzeltseler bile (ki olacağını sanmıyorum bu beceriksizlikle) bu kadar acizce tasarlanmış bir gemi hakkında ne geri bildirimi almak istiyorlar cidden merak ediyorum. Gemi bir kere PLT-2021 roketinden daha çirkin tasarlanmış başta forumda gördüğümde yeni roket geldi sandım... Özelliği de muhtemelen akıl yaşı 8'den küçük biri düşünmüş, bariz olan çözümü (orcus x2 kalkacak) uygulamak yerine ilkokulda laf atıldığında düzgünce karşılık vermek yerine 'ayna' diyen çocuk kafasıyla gelmiş bir düşünce atılmış ortaya yok gemilerin modüllerini ters çevirecekmiş de rastgele modül kapatacakmış da... Gerçekten problemin kaynağını ortadan kaldırmak yerine böyle uyduruk işlere kalkılıyor ki becerilemiyor bile:D Eğer test serveri çalıştırmayı başarabilirseniz alacağınız geri bildirim de bu olacaktır çalıştıramazsanız zaten yazacak bir şey yok:D

YENİYÜZÜKSÜZ bunu beğendi.
  3. benfca22

benfca22 User

server ne zaman kapanacakmıs bilgi varmı?

4. -333-

-333- User

Saat 3 te CNN de verilecek bilgi bekliyoruz.

5. benfca22

benfca22 User

ortalama ne kadar surebilir tahmini

6. cahitbatuk

cahitbatuk User

bir gemide girebiliyorum bir gemimde giremiyorum test servera porttan atlayınca bugda kaldı gemi

7. Test server kaç günlüğüne açıldı arkadaşlar

8. Bir türlü girilemeyen test serverindan mı bahsediyorsun

9. Mahlesef

10. Beceremiyorsanız bu işi bırakın yapmayın, anlamıyorum ki, bu çalışanlar sadece yemeğine mi çalışıyor, ücret almıyorlar mı şu ekip, lise çağındaki çocuklarımız bile bu vasıfsızlardan daha güzel iş yapar!

│►İŁBΔЧ◄│ bunu beğendi.
  11. Fooxel93

Fooxel93 User

Az önce kapandı test server.

12. Fkingsock

Fkingsock User

Tekrar açılcak mı?

13. leylü

leylü User

Açılmadı ki kapansın :((

14. Discord üzerinden yapılan açıklamaya bakılırsa tekrar açılmayacak gibi duruyor .

15.  
  16. .BAŞAK.

.BAŞAK. Guest

Merhaba,

Test sunucusunda bazı teknik problemlerle karşılaştığı için kapatılmıştır.
    Sunucuyla ilgili düzenlemeler yapıldığında gerekli bilgiler paylaşılacaktır.
    Lütfen buradan duyuruları takip ediniz.
    Test sunucusuyla ilgili açılmış olan konular tek başlık altında birleştirmiş bulunmaktayım, şikayetlerinizi anlayışlı karşılıyoruz ve bu konuda sunucuya göstermiş olduğunuz talep için teşekkür ediyoruz.

İyi oyunlar dilerim.

17. Fooxel93

Fooxel93 User

Sunucunun ilk saatleri ne güzeldi bir gram donma yoktu artık ne yaptıysalar sunucu pert

18. Ya bunların yapacağı iş bu kadar olur işte niye şaşırıyorsunuz..

19. -333-

-333- User

oyunun gerçeği açık girin oynayın düşmüşsünüz kopyasının derdine ama yok orada herşey beleş ya adamlar açtı hata oldu kapattı düzeltir açarlar bekleyin sabredin sanki testi açtılar hata oldu diye borçlandılar ne verdinizde ne istiyorsunuz anlamadım asıl sunucuda hesabı olmayanlar testi bekliyo oynamak için.

20. .Sancak.

.Sancak. Guest

Merhaba,

Aksaklıklar sonucu test sunucusu kapatılmıştır. Tekrardan açılır mı bunu bilemiyoruz maalesef. Duyuru yapıldığı zaman sizlerle paylaşılacaktır.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.