Test Sunucusu Gelişmiş Kullanıcıları

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Chapman007 tarafından 16 May 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Chapman007

Chapman007 User

adamlar nasıl oluyorda hemen sayborg hekate full arge olmuşlar acemişyim bilmiyorum bende yapayım :D
    :D

2. DaglıAcS

DaglıAcS User

darkorbitin haksızlıkları devam ıste bu 2006dan beri boyleydi :D

3. Chapman007

Chapman007 User

biz de onlar gibi yapamazmıyız

4. ÐΛЯK

ÐΛЯK User

daha önceden de test serverları açılmıştı tahminimce o zamandan kalmış onlarda

5. Chapman007

Chapman007 User

het tesr serverin den sonra sıfırlama olmuyor mu

6. Lyngvia

Lyngvia Guest

Merhaba,

Test Serveri her açıldığında sıfırdan başlamıyor. Bahsetmiş olduğunuz kullanıcıların özelliklerini de daha önceden açılmış test serverinde tamamlayabileceğini unutmayınız.

Konu başlığının tamamını büyük harfle yazmak forum kuralları gereği yasaktır. Başlık tarafımca düzenlenmiştir. Tekrarı olmaması adına sizleri uyarıyorum.

Lütfen asılsız ithamlarda bulunmayınız. Aksi taktirde cezai işlem uygulanacaktır.

Konu ile ilgili merak ettiğiniz başka sorunuz yok ise konunun kilitlenmesini talep edebilirsiniz.

İyi forumlar.

.Paradoks. bunu beğendi.
  7. ReiSauraN

ReiSauraN User

dostum ben yıllardır düzenli bir şekilde test serverlarına giriyorum. test sw lerinin amacı millet pk atsın takılsın diye değil, güncellemelerden geri dönüt almak için bize sunuyolar. bahsettiğin saybordur full havocdur falan bende var fakat ayrıcalığım olduğu için değil daha önceden girdiğim için

.Paradoks. bunu beğendi.
  8. Chapman007

Chapman007 User

sayın modum yukarıda da belirttiğim gibi acemi olduğum için bilgi almak adına yazdım bu yazıyı, ben uridiumu boşa harcadım peki bir dahaki test serverine başladığımda sıfırdan başlama imkanım varmıdır

9. Lyngvia

Lyngvia Guest

Merhaba,

Yeni hesap oluşturarak test sunucusuna sıfırdan başlayabilirsiniz. Ancak ReiSauraN'ın da dediği gibi test sunucu insanların kasılıp savaştığı bir harita değil oyuna eklenecek yenikleri test edip eksiklerin giderilmesine kullanılan bir harita olduğunu hatırlatmak isterim.

İyi forumlar.

.Paradoks. bunu beğendi.
  10. Chapman007

Chapman007 User

son olarak bir şey daha soracağım akabinde konuyu kilitleye bilirsiniz şimdiden teşekkür ederim
    -peki bir önceki hesabım ile test serverine başlasam ona ek her hangi bir başlangıc ödülü gelir mi tıpkı(20 mil uri ve 50k seprom gibi)

11. Lyngvia

Lyngvia Guest

Merhaba,

Bu bir sonraki test serverin özelliğine göre eklenmektedir. Bir sonraki test serverinde bahsetmiş olduğunuz ödüller gelirse evet alabileceksiniz ancak gelmezse maalesef alamazsınız.

İyi forumlar.

Chapman007 bunu beğendi.
  12. Chapman007

Chapman007 User

teşekkür ederim konuyu kilitleyebilirsiniz

13. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Her test server açıldığında tek bir hesap ile aktif olursan zamanla geliştiriyorsun. Eskiden böyle yüksek uridium ve ekipman gibi şeyler verilmezdi. heyyy gidi günler hey...

.Paradoks. bunu beğendi.
  14. Lyngvia

Lyngvia Guest

Merhaba,

İsteğiniz üzere konu kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Chapman007 bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.