Test Sunucusu Spartan Droidi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Sageum tarafından 28 May 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Sageum

Sageum User

Test sunucusunda daha kapı yapmamış veya sadece alpha yapmış kişilerde spartan var. Bu bir bug mı? yoksa herhangi bir şekilde almanın bir yolu var mı?

2. daha önceki açılan test sunucularında spartanlar ödül olarak verilmişti

3. seyfo123

seyfo123 User

ben bu test olayını anlamadım arkadaşlar test sunucusuna girdim fakat bişey vermedi nasıl oluyor bilgi verecek varm formada yazdım gm cevam vermedi

4. Lâvinîa

Lâvinîa User

Oyuna yeni bir etkinlik geleceği zaman veya oyunla ilgili yapılan iyileştirme çalışmalarının test edilmesi amacıyla bazı zamanlar test sunucusu açılıyor. Eğer bir etkinlik gelecekse bu sunucuda kullanıcılara o etkinlik ile alakalı malzemeler verilip etkinliği test etmeleri ve sonucunda geri bildirim yapmaları isteniyor. Yapılan geri bildirimlere göre etkinlikteki hatalar gideriliyor veya düzenlemeler yapılıyor ve sonrasında etkinlik ana sunuculara getiriliyor. Yapılan iyileştirmeler için de aynı durum geçerli. Test edilip öyle getiriliyorlar.

Yani adından da anlaşıldığı üzere bu bir şeyleri test etmek için açılan bi sunucu.

Minerva bunu beğendi.
  5. Her test serverı açıldığında bi takım hediyeler verilir bunların bazıları hiç değişmez 20 m uri 20k seprom gibi fakat bazı ödüller değişiklik gösterir. O yüzden spartan tasarımı elde etmek için diğer test serverının açılmasını bekliceksin fakat o seferde vermeyebilir. dcde ts serverı açıldığında veriler hediyeler tek tek yazıyor kontrol etmeni tavsiye ederim hemde dcyi aktif kullanıyorsan serverın ne zaman açılacağından da haberdar olabilir.

6. Titan.

Titan. Guest

Merhabalar,

Spartan Droid Tasarımları geçmişte giriş bonusu olarak verilmişti, oyuncuların deneyimlemeleri adına. Uyarılara rağmen oyuncuların test sunucusu için yeni hesap açmamış olduğunu görmek üzücü.

Lütfen sizde arkadaşlarınıza gördüklerinize tanıdılarınıza :) YENİ HESAP AÇIP girmelerini isteyin kendi hesaplarınız ile girmeyiniz.

Başka bir sorunuz yoksa konunuzun kilitlenmesini talep edebilirsiniz.

İyi Forumlar.

7. Viraaa

Viraaa User

tamam su anda test edilen nedir?

8. Lâvinîa

Lâvinîa User

Oyunla ilgili bazı teknik iyileştirmeler yapıldı teknik ekip tarafından. Şuanda oyuncuların test girip normalde oynadığı gibi oynamasını ve herhangi bir hata ile karşılaşılırsa geri bildirim yapmalarını istiyorlar. Yapılan yazılımsal iyileştirmeler test ediliyor yani.

9. Sageum

Sageum User

Teşekkürler kilitlenebilir.

10. .Hypnos.

.Hypnos. Guest

Merhaba,

Konu isteğiniz üzerine kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.