Geri bildirim Test Sunucusu Tehlikeli Bölge - Geri Bildirim

Konusu 'Tartışma / Görüşler' forumundadır ve Erlik tarafından 10 Haziran 2025 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Erlik

Erlik S-Moderator Team Darkorbit

Merhaba Uzay Pilotları,

Test Sunucusu, Tehlikeli Bölge Etkinliği hakkındaki deneyimlerinizi bu konu başlığı altında paylaşabilirsiniz.

Test Sunucu Duyurusu: Test Sunucusu Açılıyor!

İngilizce SSS'e buradan ulaşabilirsiniz: FAQ - Treacherous Domain
    (Daha sonra Türkçe'ye çevirilecektir)

Testin ana odak noktaları şunlardır:
    • Tehlikeli Bölge'nin uygulanması
      (Dünya Boss'unun 3 aşaması normal bir şekilde tamamlanabiliyor mu? Boss'un yetenekleri düzgün çalışıyor mu? Seviye zorluğu makul mü?)
    • NPC Dengesi
      (tamamlamak için çok mu kolay/zorlar?)
    • Ödül Dengesi
      (kolay mod yok, düşük seviyeli oyuncular mevcut zorlukta ödül alabiliyor mu?)
    • Puanlama Dengesi

Sadece konu ile alakalı geri bildirim yanıtlarına izin verilmektedir.

İyi forumlar.

2. ONURBEY

ONURBEY User

Sayın Modum;

Güncelleme sayfası açılmıyor. Bakar mısınız ? lütfen

3. Erlik

Sorunu anlayamadım fakat güncelleme yapmayacaksınız. Aşağıdaki linkten istemciyi indiriniz ve indirmiş olduğunuz istemciden giriş yapınız. Test sunucusuna sadece Unity sürümünde giriş yapılmaktadır.

http://alicdn-oss-dev.darkorbit.com/beta/DarkOrbit_VersionPublicWorldBoss.2025.zip

İyi forumlar..

ONURBEY bunu beğendi.
  4. ONURBEY

ONURBEY User

Sayın Modum;

"Test sunucumuz (Test 4) açıldıktan sonra, onu sunucu seçim ekranında görebileceksiniz ancak giriş yapamayacaksınız. Önceden aşağıdaki istemci sürümünü indirmeniz gerekmektedir: DarkOrbit Beta İstemcisi"

Bu sayfanın üzerine tıkladığımız zaman sayfa açılmıyor. Keza bu paylaştığınız son adresten de direk üstüne tıkladığımız zaman açılmıyor.
    Ben başka bir yöntemle şu an indiriyorum.

Saygılar

5. Erlik

Chrome için "Sakla" butonuna tıklamanız gerekmektedir. İndirme başlamıyorsa farklı tarayıcıda deneyin lütfen.

upload_2025-6-10_18-1-1.png

İyi forumlar..

6. ONURBEY

ONURBEY User

Bende öyle yaptım. :)
    İlginiz için teşekkür ederim.

Saygılar sevgiler

Erlik bunu beğendi.
  7. yüklenmiyor sebebi nedir

8. ONURBEY

ONURBEY User

@Erlik Modum;

Test sunucusunda chatte görevli var mı ? 2 kişi sürekli herkese her şeye küfür ediyorlar.

Ben girdim sorun yok.

9. Erlik

Tarayıcı değiştiriniz veya gizli sekmeden indirmeyi deneyiniz.

/report ile raporlayınız. İncelenecektir.

İyi forumlar..

10. bu linklerin hiçbirinden indirme yapılmıuyor tıklayınca yine bu sayfa yenileniyor.

11. Erlik

Linki kopyalayın gizli sekmede veya farklı bir tarayıcıda indirmeyi deneyin.

İyi forumlar..

delisiyim444 bunu beğendi.
  12. güvenli bir şekilde indirilemiyor. kısmını sağ tıkla sakla seçeneğini seç sonra iptal veya yine de sakla seçeneği çıkıyor. yine de sakla yi seçerek indirme işlemi gerçekleşiyor ve indirdim oyuna giriş yaptım. yardımcı olabildiysem sevinirim

delisiyim444 bunu beğendi.
  13. ONURBEY

ONURBEY User

Sayın @Erlik Modum;

Küfür edenleri reportladım. Umarım test sunucusu dışında ki ana hesapları da banlanır.

Normalde önemsemeyecektim.

Ama bu insanlar (insan diyorum) hadi 10 dakika küfür eder, hadi 30 dakika diyelim. Hadi bir saat diyelim. Normal bir insan 12 saat küfür eder mi ?

Hani normal bir küfür olsa, kendi aralarında birbirleri ile küfürleşiyorlar desem. Ona da eyvallah, ama bu insanlar (insan diyorum) direk tüm oyunculara küfür ediyorlar.

Sayın Modum; buraya yazdığım için, büyük bir ihtimalle beni uyaracaksınız. Supporta yazmamı isteyeceksiniz.

Birincisi; Support yoğunluktan dolayı, geç müdahele edecektir. Bu şu anlama geliyor. İki gün daha bu insanlar küfüre devam edecekler.

İkincisi; siz yetkili bir kişi olduğunuz için, yardımcı olup, ivedilikle bu sorunu çözebilirsiniz.

Ve en önemlisi 2 gün sonra test serveri kapanacak. Küfürleri belki yanlarına kar kalacak. Bu kişilerin ana gemileri banlanmalı ki, bir daha buna teşebbüs etmeye cesaret edemesinler.

Hesap isimlerini aldım. Chatte ki bütün küfürlerin SS ni aldım.

Burada paylaşmak isterdim, ama sizin düşünceniz önemli.

Saygılar, sevgiler

14. ONURBEY

ONURBEY User

Şu an saat 03:35 hala o 4 kişi küfürleşiyorlar. :(

VEDA Klanı (2 kişi) ve WAR Klanı (2 kişi) zaten chatte bunlardan başka kimse yok.

Yeter artık ya :(

15. Erlik

Selamlar @ONURBEY,

Forum bir şikayet merci değildir. Lütfen geri bildirim konusunu amacından saptırmayalım. Report edebilir ve destek ekibine tarih/saat belirterek ekran görüntüsü ile şikayette bulunabilirsiniz. Cezalar bazen geç uygulanabilir fakat sonuç her zaman aynıdır.

İyi forumlar..

16. benim geri dönüşüm ne test edilecek oyun nede test edecek oyuncu göremedim girenlerin sanırım normal serverlerde hesabı yok test için oluşturulmuş hesaplarla girmişler hazır ekipmanlarla savaşıp chatten küfürleşme derdindeler..
    test edemedim çünkü haritaya giren oyuncu sayısı çok az yaratık hiç durmadan nefret kusar gibi sizi buraya kim gönderdi der gibi ateş ediyor patlayıp doğuyorsun tamir olmana fırsat bile yok.
    bilemedim bir değerlendirme yapamadım belki normal serverlerde olsa oyuncu gücüne ve sayısına göre kesilebilirliği olabilir ama bu test ortamında test edebilecek bir gemi değil bu verdiğiniz gemiler zira arge yok geliştirme yok oyuncu sayısı yok bi kaç kere patladım sıkıldım bıraktım.

17. ONURBEY

ONURBEY User

Merhaba;

Şu an Test sunucusuna girebilen var mı ? bir saattir giremiyorum.

18. 41ldr41

41ldr41 User

yeni droit tasarımı demişsiniz etkinlik açılımında ama ingilizce açıklamasındada testtede özelliği yazmıyor ne veriyor istatistik olarak ?

19. Erlik

Görsel tasarımdır. "C" yuvasına donatılır.

İyi forumlar..

20. Etkinlik iyidir ama etkinliği anlayabilmiş değilim. Bir grup gemi ile mücadele ettik. İmha edemeden yaratık kayboldu. Hasar gücü büyük npc'yi patlamaya yetecek kadar fazla değildi. Muhtemelen normal sunucularda rahatlıkla kesebilirler.

Etkinlik dışında test hesaplarında bir çok ekipman, seprom, uridium vs. verildi. Ancak skylab'da seprom olmadığından arge kullanamıyoruz. Skylab depolarına bütün argeleri kullanabileceğimiz miktarda seprom yüklenmeli.(Bunun mümkün olduğunu biliyorum, turnuvalardan birinde skylab'ında belkide 1 milyon sepromlu gemiler verilmişti) Bundan başka kararsız modüllere de ihtiyaç var. Geminin her yönüyle daha iyi deneyim sağlaması için bu tür özelliklerde önemli. Gelişmiş roketatardar (Triskelon, neptun gibi)

Son düzenlenen: 12 Haziran 2025
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.