Test Sunucusu

Konusu 'Kumanda Merkezi Arşivi' forumundadır ve .*GöKMeN*. tarafından 14 Ağustos 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba ,

Forumda tedbir olarak konu açıyoruz :) Aslında eğer farkettiyseniz test server'ında sol üst tarafta küçük bir görsel var. Üzerinde " Feedback " yazıyor yani geri bildirim. Oraya tıklayınca bir form açılıyor ve doldurup yollarsanız direkt sisteme ilgili birime gidiyor. :) Bu ayrıntıyı farketmeyen oyuncular için bu konu açılıyor.

İyi forumlar.

2. hacı_dede

hacı_dede User

hımm yani aslında forum her nekadar bilgi edinme yeri olsada bazen sahil kenarında müslüm gürses dinelmeye benziyor iyi geiyor insana :) blgilendirdiğiniz için ayrıca sağolun kıyamet adminim Allah kolaylık ve rahatlık versin sizlere :)

3. Merhaba ,

O kadarını bilemiyorum fakat forumda konu açılmazsa test server'ı üzerinden geri bildirimler yetersiz kalabiliyor. Tedbir olarak konu açıp geri bildirimleri ayrıca forum üzerinden de alıyoruz. :)

Rica ederim görevimiz imkanlar dahilinde sizlere yardımcı olmaktır.

İyi forumlar.

4. ultio52

ultio52 User

Merhaba bu test serveri için teşekkürler darkorbit. birde bu server ne zaman açılcak ve her gün ödül verilecek mi? acil cevap

5. Ne ödül verdiler ki? Test server yeni bir özellik eklenecekse test edilmesi için açılır. Her zaman test serverı açık olmaz, dünkü yeniliği tekrar test etmek için açarlarsa açarlar yoksa uzun bir süre açılmaz.

6. Dün test serveri kırmızı ve ve mavi ganimetlerdeki ödüllerdeki oranlamaları değişmişler Kutu açıp ne ne kadar çıkmış bakıcaktık Bana 5 lf-4 1 havoc bi sürü tasarım çıktı

7. Onları biliyorumda ödül deyince asıl çara bir şeyler veriyorlar sandım :D Banada 1 havoç 2 lf4 2 aegis 1 cidatel 1 spe elit verdi çok şansızım lf4 çk çıksa testte vs atardım :D

8. ultio52

ultio52 User

hergün açsalar super olurdu

ferdi45*** bunu beğendi.
  9. aynen test servere girip yenilikleri test edemeyen arkadaşlar olmuştur muhakkak onları mahrum bırakmamak gerekir

10. Her gün açsalar diğer svde adam kalmaz :D

11. Amonra ve titan dünki twich tv yayınında yarında açık olacağını söylemiş ama hala birşey yok Pek ümitli değilim açıkcası

12. ferdi45***

ferdi45*** User

test sunucuyu aktifleştirseler çok güzel olurbenim hiç gemim yok tek ordaki gemi bu yüzden ayda 1 gün darkorbit oynayabiliyorum üstelik bazen kaçırıyorum zamanı sıkça aktif edlilirse memnun kalırım.

13. Cm test suncusuna giremiyorum. Lütfen yardımcı olurmusunuz.

14. Test sunucu 2 gün önce açıktı ve akşam kapandı. Kısaca şuan test kapalı.

15. NE
    NE ZAMAN GERİ AÇILIR

16. Test edilecek yeni bir şey olursa açarlar. Yani belli tarihi yok.

17. DraydiBoy

DraydiBoy User

Şu serveri birdaha açmanız gerek saat 7 veya 8 de eve gelenler var ben göremedim :( mesela

18. Bence her hafta düzenli olarak belirli bir gün belli saatler arasında açılsın. Baya tutuluyo test sv. Ful hesabım olmasına rağmen ben bile zevk alıyorum. Pazar günleri fena olmaz mesela herkes uygun oluyor o gün genelde. Saat 10.00-20.00 arası da açık tutarsınız. Oh mis :D

19. Gereksiz kesinlikle açılmasın

20. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

İlk olarak büyük harf ile yazmak bağırmak anlamına geldiğinden dolayı yasaktır.

Ne zaman açılacağını bilemeyiz.Bir yenilik deneneceği zaman açılmaktadır.Takipte kalarak bir dahaki sefere giriş yapabiirsiniz.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.