Test Sunucusu

Konusu 'Kumanda Merkezi Arşivi' forumundadır ve .*GöKMeN*. tarafından 14 Ağustos 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. yamato felan yazıyodu tasarımı çıkacak heralde yamato gemisinin o nedir neyin nesidir onunlada ilgili bilgi verebilirmisiniz

2. Test sunucuyu açmaları gerek Bölece tekrar gelen bu 2 gemiyi test eder ve nasıl olduklarını görürüz Satın almanın mantıklımı mantıksızmı olduğunu görürdük

3. ultio52

ultio52 User

senn dediğin saçmalık bazıların tr serverlerde çar kötü benim gibi onlarında bir kerede olsa iyi gemi alma hakları var

4. golo100

golo100 User

test serveri biraz daha uzun tutun işten gelmeden bitiyor ben goremedım kutu açamadım 3. slotuda göremedım önceden deneyemeyenler ıcın 2 gun surelı açardı darkorbit. ne oldu bu oyuna böyle ? az daha uzun tutun bız de test edelım test ten ziyade bazı kardeşlerimizin hesabı yok orda hasret gideriyorlar biraz anlayış. haberimizde yokdu 7/24 foruma bakamayız 7/24 facebook sayfanızada bakamayız sımdı bu yoruma yanıt olarak bir daha ki ne zaman açılır yazarsanız aşırı derecede minnettar olurum. teşekkürler iyi çalışmalar.

5. tabutçu99

tabutçu99 User

yamato 3 sene once 30 k credidenmi ne dukkanda satılıyordu ve suan biraz daha guclendirmişler dukkanda 1 m uri :) gorunce gulmekten öldum

*мu$Lu*47 bunu beğendi.
  6. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

antika oldu ya ondan degerli:)

*мu$Lu*47 bunu beğendi.
  7. hacı_dede

hacı_dede User

oyun yamatonun 30 k crediye satıldıgı gunlerde daha keyifli idi ama şimdi nostalji yapmanın oyuncu acısından anlamı ne temcit pilavı gibi ısıtıp ısıtıp öne sürmekle eşdeger bir fikir oyuncunun gemisi ne kadar dolu güçlü ise o kadar cok savasır cephane uri harcar kasılmayı güçleştirip boyle adı etkinlik ama içi boş olan eylemlerden vaz gecilmeli. kimsede bu oyunu tekbasına zengin edemez oyuzden buyuk çogunlugu olusturan kasılmaya mecbur oyuncular baz alınıp etkinlikler bu cecevede yapılmalı.

*мu$Lu*47 ve Ro££!NG~SToN€ bunu beğendi.
  8. arsemt.

arsemt. User

ya ben niye giremiyorum arkadşlar bir yardım olurmusunuz gözükmüyor başka adamla mı denesem lütfen yardım

*мu$Lu*47 bunu beğendi.
  9. Test sunucu şuanda kapalıdır.

10. arsemt.

arsemt. User

ya kırk yılda bir şans güler dedik oda kapalı açılır mı peki ?

11. Merhaba ,

Şu anda test server açık değildir. Eğer bilgisi gelirse forumda duyurusu yapılır.

İyi forumlar.

12. Defcom ve yamato geldi Kullanmaya değer bir yanı varmı test etmek gerek

13. *мu$Lu*47

*мu$Lu*47 User

Test Serveri Yarın Açın ve o Gemileri Verin Test Edelim.

14. Aynn Bugun Acın Test Serveri gemileri test edelım.

15. Bados

Bados User

admin ne zamandan ne zamana test açık oluyor??

16. Merhaba ,

Arkadaşlar test server'ı gerekli durumlarda açılmaktadır. Yani test edilecek yada oyuna dahil edilecek bir takım güncelleme vb. durumlarda açılabiliyor. Bilgisi gelirse forumda duyurusu yapılmaktadır.

İyi forumlar.

17. YOU*LOST

YOU*LOST User

test 2 nasıl açılıyor

18. Merhaba ,

Test edilmesi gereken bir şey varsa o zaman test server'ı açılıyor. Ayrıca bilgisi gelirse forumda duyurusu da yapılmaktadır.

İyi forumlar.

19. yasuolort

yasuolort User

nasıl yapılıyo bu yorev ar kadaş lar ce vap verin cok lazım bu yorevin odülü

gorevi gap mamlazım acil cevap

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 27 Ağustos 2015
  20. bu konuyu kapatırmısınız test seerver diye konu her gördüğümde heycanlanıyorum :) gereksiz konu kalmış böyle açılırsa test server yine yazarsınız konu

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.