Test Sunucusu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ™-»Łєgєηđє«-™ tarafından 18 Nisan 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Asıl oynadığım yüzüksüz hesap da test sunucuları acık ama başka hesabımda kapalı.Asıl hesapta test2 sunucusunda yüzüksüz gemim bulunuyor fakat gemide apisle zeus mevcut lf4 gelişmemiş diğer irislerim bulunmamaktadır. Bilmediğimden buraya yazıyorum bilgi ala bilirmiyim acaba ??

2. enes , emre ben sana ulaşamıyorum nerelerdesın olm sen :D oyuna geri dönuyoruz ay başında haberın olsun

3. knk Telefonum göle düştü herşeyim gitti oyuna geldim kimse oyunda yok sosyal hesaplarımın hepsi gitti telefonla beraber herşeyim gitti

4. Nesqik

Nesqik User

Face felan biyerden irtibatta olalım kanka öldün sandım ak işe gidiyorum görüşürüz

5. jarekkk

jarekkk User

Şuanda açık zaten öncesinden de1 veya de2de üyeliği olanlara. Server birleştirmesini test ediyorlar de1 ve de2 için onun için test2 açık.
    Discordu takip et test açılmadan yakalarsın belki :D

6. Hocam oyunun discord adresini bilmiyorum artı birde dediklerin konusunda pek fazla bir bilgim yok o yüzden anlamıyorum tam olarak :D

7. jarekkk

jarekkk User

8. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Merhaba,

Test sunucusu sadece Almanya 1/2 de hesapları olan oyunculara açıktır. Diğer geminizde bu sunucuda hesabınız varsa orada açılmış olması bundandır. Ayrıca test 5/6 sunucusundaki malzemeler bu sunucudaki malzemeleriniz.

Test 2 sunucusu ise bambaşka bir konu.Orada nadir oranlarda malzeme veriliyor gemilere. Her girdiğiniz farklı miktarlarda uridium / malzeme gelebiliyor.

Son olarak discord sunucusu için: https://discord.gg/Rew8YPh

İyi forumlar.

9. Test 2 sunucusuna girilemiyor ki..

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.