Öneri Test Sunucusu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ™*-=ƒυякαη•ιѕ•вαcк=-*™ tarafından 12 Eylül 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Siz ne düşünüyorsunuz?

1. Evet test sunucusu açılsın.

64,3%
  2. Hayır açılmasın hiç gereği yok

35,7%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba Arkadaşlar

Eminim bir çok oyuncu arkadaşım test sunucusuna girme fırsatını bulmuştur. Test sunucusunda herkese olmasada bir kısmımıza full ekipmana sahip ve yüksek miktarda uridium bulunan gemiler verildi. Bununla dilediğimi şekilde kimisi savaşarak, kimisi galaksi kapısı yaparak, kimiside görev yaparak istediği gibi oyunu oynama fırsatı oldu.

Bugüne kadar bir çok defa açık beta testler ve kapalı beta testler yapıldı. Bunların hemen hemen hepsine katıldım. Hatta altta attığım resimdeki gemiyi test2 sunucusunda eminim hatırlayacaksınız.

Bu gemiyle 2012 yılından bu yana bütün test sunucularına katıldım. Açık beta testlere ve kapalı beta testlere hepsine katıldım. Zaman zaman sunucu kalabalık oldu ve donmalar yaşandı. Kimi zaman pek kimse olmadı. Bol bol savaştım, arkadaşlarımla diğer oyuncularla vs ler yaptık. Birlikte galaksi kapıları bitirdik, görevler yaptık. Kısacası test sunucusu oldukça eğlenceliydi.

Şuan resimde gördüğünüz test sunucudaki gemim bundan bir kaç ay önce sınırsız şekilde yasaklandı. Gerekçeleri test sunucusunu gerektiği şekilde kullanmamak ve diğer oyuncuları rahatsızlık etmek. Evet gerektiği şekilde kullanmamış olabilirim ama oyuncuları savaşmak haricinde hiç rahatsız etmedim. Bir test sunucusunda banlanmamıştım oda oldu :D

Bütün emeklerim, çektiğim vip, indirim, türkiye tasarımı ve diğer ürünler boşada gitse test sunucusunu hala açılmasını ve herkesin oynayabilmesini istiyorum. Eski gemim olsun olmasın yinede test sunucusunda oynayacağım.

Fikrime gelicek olursak;

*Test sunucusu her hafta yalnızca 1 gün(24 saat) boyunca açık kalsın.

Bunun oyun ve oyuncu açısından yararlarına gelicek olursak;

*Oyuna henüz başlamamış olan kullanıcılara oyunu test etme fırsatı
    *Oyunu öğrenmek ve hesabını en iyi şekilde geliştirebilmek için oyuncunun fikir edinmeesi
    *Sağlam olmayan oyuncuların 1 günlüğüne tadını çıkarabilcekleri eğlence fırsatı
    *Farklı sunucularda oynayan dostların bir arada savaşabilecekleri koca 1 gün

Son düzenlenen: 12 Eylül 2018
  2. Test sunucuları hiçbir oyunda eğlence amaçlı kullanılmamakta yeni gelen içeriği TEST etmek için varlar bu sayede olası bir açık çok daha önce farkedilip daha oyuna eklenmeden ortadan kaldırılabiliyor. Ancak test sunucularında sizin mantığınızda kullanan bir çok oyuncu yüzünden haritalar, içerikler doğru bir şekilde test edilemiyor bu yüzden youtube'da darkorbit diye arattığınızda darkorbit bilmem ne bug ı darkorbit bilmem ne taktiği şeklinde bir çok video çıkıyor. Hatta test sunucularında bulduğu hatayı kimseyle paylaşmamayı ilke edinmiş ve bu sayede kaçıncı gemisini fullediği belli olmayan oyuncular var bununla da övünmekteler tıpkı sizin test sunucusunu sırf eğlence için kullanmanızla övünmeniz gibi. Artık biraz olsun kendinize çeki düzen verip oyunu geliştirmeye çabalayın. Test sunucularına giriş hakkı sağlayabilmiş oyuncuların gerekli geri dönüşleri yapmaması yüzünden şu anda bunca oyun hatası ve lagla boğuşmak zorunda kalıyoruz.

Son düzenlenen: 7 Ocak 2019
    .Paradoks. bunu beğendi.
  3. kardeş bu adam haklı

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.