Bug / Oyun hatasi Test Sunucusu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ben_sana_tutsak_bilecik tarafından 6 Şubat 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. alpha adminim ben bu test sunucusuna kendi hesabımla girdim ama ben tr6 oyuncuyum kendi serverime yani kendi ana sayfama giriyor ve türkçe...

2. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Test sunucusunda oyunun sadece ingilizce sürümü mevcuttur. Bu nedenle oyun ve ana sayfasınız
    ingilzicedir. Kendi sunucunuza sol üsteki dünya işaretine tıklayarak geçiş yapabilirsiniz. Bu zaman oyun diliniz türkçe olacaktır.

İyi forumlar.

3. Paradoks medatorum
    biliyorum ***
    buraya tıkladığım ilk açılan sayfa ingilizce bunda bir sakınca yok ama kendi hesabımla giriş yaptığım anda tr6 hesabıma giriş yapıyor..
    test2 olan yere giriliyor hiç bir sıkıntı görmedim.

4. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Test sunucusu oyuncu limitine ulaştığında sizin hesabınızı test suncuunsa geçirmiyor olabilir. Lütfen daha sonra tekrar deneyiniz.

İyi forumlar.

5. belirli bir saati mi var yoksa ne kadar beklicez..

*** test serverine giriyor ama kendi hesabımla giriş yaptığımda bağlı olduğum sunucuya yani tr6 serverine giriyor

6. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Ne yazik ki kesin bir saat söylemiyorum. Lütfen daha sonra tekrar deneyiniz. Yoğunluk azaldığında ana sayfanızda sol üst kısımdaki dünya işaretine tıklayarak, sunucu listeisnden Test sunucusuna giriş yapabilirsiniz.

Forumda link paylaşımı yasaktır. Lütfen tekrar etmeyiniz.

İyi forumlar.

ben_sana_tutsak_bilecik bunu beğendi.
  7. tamm kolay gelsin özür dilerim link attığım için 1 saattir onunla uğraşıyorum

özür dilerim moderatorum kusura bakma böyle tarif ettiğiniz için teşekkür ederim böyle girdiğim için giriyor
    asıl hesabımıza mı gelecek yoksa test sunucusuna mı gelecek verilecek hediyeler

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 6 Şubat 2019
  8. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Hediyeler test2 serverine yeni etkinliği test edebilmeniz için verilecek.

İyi forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 6 Şubat 2019
  9. moderator ben şuan test serverindeyim
    testteyim ve hala verilmedi geri nasıl dönüş yapabiliriz

10. Labirent

Labirent Guest

Merhaba,

Test2 serverinde şuan hesabınıza hediyeler yüklenmedimi ?
    Bize ekran resmi alıp iletebilirmisiniz ? Nasıl ekleneceğini buradan öğrenebilirsiniz.

İyi forumlar

11. sefr

sefr User

hala başlamadı sıkıntımı çıktı yıne yoksa

12. Labirent

Labirent Guest

Merhaba,

Test sunucusu aktiftir. Yoğunluğa göre üye sınırlaması vardır. Sürekli sayfayı yenileyin yer açılınca sizde girebileceksiniz.

İyi forumlar

13. 42TRNoName

42TRNoName User

ben göremiyorum bitti mi?

14. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Test sunucusu maksimum oyuncu limitine ulaştığında sizin sunucu listenizde gözükmeyebilir. Bu nedenle sunucuyu göremiyor olabilirsiniz. Lütfen daha sonra tekrar deneyiniz.

İyi forumlar.

15. Az önce tesg serverin açıldığını ögrendim ve 7 şubat saat 20:00 da kapanıcagını okudum fakat şimdi girmeye çalıştım ama bi türlü giremedim nasıl giricem ben bu test servere yardımcı olur musunuz?

16. .Kuasar.

.Kuasar. Guest

Merhaba,

Yüksek ihtimal ile test sunucusunun, maksimum oyuncu limitine ulaşmış olmasından dolayı sunucuya giremiyorsunuz. Sunucuda yer açılınca giriş sağlayabilirsiniz.

İyi forumlar.

17. ! (Test sunucusu 7 Şubat 20:00'da kapanacaktır.) yazıyor ancak test sunucusu şu an kapalı bunla alakalı ne dersiniz

18. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Test sunucusu maksimum oyuncu limitine ulaştığında sizin sunucu listenizde gözükmeyebilir. Bu nedenle sunucuyu göremiyor olabilirsiniz. Lütfen daha sonra tekrar deneyiniz.

İyi forumlar.

19. Herkese merhaba
    Test sunucusu sanırım dün açılmış şu an hala açık mı ?

20. Labirent

Labirent Guest

Merhaba,

Test sunucusu şuan kapalıdır. 07.02.2019 20.00 da kapanmıştır. Bu nedenle konunun kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar

.Paradoks. bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.