test sunucusu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve jazz_20 tarafından 1 Nisan 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. jazz_20

jazz_20 User

arkadaşlar bu test sunucusu nedir girdim yarın biticekmis bu 1 günlük sürede amaç etkinligi falan mı test etmek nedir bu ya güzelce anlatabilr misiniz

2. Ted-Bundy

Ted-Bundy User

nasil girdin? ben bulamadim x1 haritasinda bir sey gozukmuyor. Giris odulu verdi mi?

3. x1 haritasında yeni etkinlik kapısı geldi oraya girerek kapıyı test edebilirsin kapının değişik özellikleri var ilerledikçe boost basabiliyorsun (hasar darbe hız kalkan) arttırılabiliyor zannedersem gidebildiğin yere kadar gidiyorsun bitmiyor kapı

4. ne zaman gelicek bu etkinlik

5. Freudel

Freudel User

deneyenler kapının zorluk derecesini yazarlarsa sevinirim

6. Ted-Bundy

Ted-Bundy User

bende x1 haritasinda bir kapi gozukmuyor hala

7. oyunun ana sayfasında sol üstte dünya var ordan test sunucusuna girmen lazım test sunucusunun x-1 haritasında harita var
    test serveri değil senin oynadıgın server

Ted-Bundy bunu beğendi.
  8. Richie

Richie User

Benim anlamadığım bu adamlar nasıl bir anda spartan diroit tasarımlarına sahip oldu ?

Test servesinde denediğime göre solaris gemisini almış olanlar yaşadı diyebilirim. Bir an zeta yapıyorum sandım kapıda.

9. userqq

userqq User

Spartan daha önce açılan bir test server'ında giriş ödülü olarak verilmişti.
    Kapı her 42 dalgada bir başa sarıyor, 4. döngüden itibaren zorlaşmaya başlıyor ama her döngüde zorluk arttığı gibi getirisi de artıyor.

10. Adarel

Adarel User

kapandı mı test sunucusu griş yapmaya çalışıyorum hesabıma yönlendiriyor x1de kapı da yok

11. Luminous

Luminous Guest

Merhaba,

Test Sunucusu Sonsuz Kapı Etkinliği İçin Açılıyor! konusundan gerekli bilgilere ulaşabilmeniz mümkün.

Test sunucusuna girebilen üye sayısı için belli bir kontenjan olduğundan dolayı her zaman aktif görünmeyebilir.

Önceki test sunucu etkinliklerinde spartan diroit tasarımı verilmişti :)

İyi forumlar dilerim.

Minerva bunu beğendi.
  12. keşkem girebilsek

13. Ted-Bundy

Ted-Bundy User

himm, kendi gercek gemimizle giremiyormusuz :) Sandimki kendi gemimiz ile test server ina girip deneyecegiz

14. o zaman test server değil gerçek server olurdu :D

Ted-Bundy bunu beğendi.