Test sunucusunda oyun donması sorunu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve |KoPuK.028| tarafından 17 Ekim 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Normal oyun donuyor diye orda vakit geçirelim diyoruz orası daha beter şakamısın darkorbit

2. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Konu başlığı mesaj içeriğine uygun şekilde düzenlenmiştir.

Test sunucusunun açılmasının nedeni yapılan değişikliklerin oyuna nasıl etki ettiğini görmek, test etmektir. Bu yaşanan sıkıntılar yazılım ekibi için bilgi kaynağı olup, son sürümde hatalardan arındırılmış bir oyun için gereklidir.

İyi forumlar.

_ALPHA_ bunu beğendi.
  3. Merhaba ben test sunucusuna hiç giremiyorum.Bağlanıyor diyor ama bağlanmıyor.Neden böyle oluyor?

4. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Lütfen aşağıdaki adımları uygulayarak tekrar oyuna giriş yapmayı deneyiniz.
    • Modeminizi kapatın, 15-30 saniye sonra tekrar açın,
    • Çerezlerinizi temizleyin,
    • Farklı bir tarayıcı ile oyuna giriş yapmayı deneyin.
    Eğer bunlar sorununuzu çözmezse lütfen bu mesajımı alıntılayarak belirtin.

İyi forumlar.

_ALPHA_ bunu beğendi.
  5. Malesef önerileriniz sorunumu çözmedi.Dediklerinizi daha önceden yapmıştım, yine yaptım olmadı.Hala bağlanmıyor

6. __AZRAİL...

__AZRAİL... Guest

Merhaba.

Sorunlarınız hala devam ettiğine göre sizin supportla iletişime geçmeniz gerekiyor. Buradan sizin hesabınıza müdahale etme yetkimiz yoktur linki tıklayarak iletişime geçmenizi rica ediyorum.

İyi forumlar.

_ALPHA_ bunu beğendi.
  7. Kendi serverimdeki gemime girerken sıkıntı olmuyor.Yinede supporta yazarım.Teşekkürler

8. Böyle lag görmedim sunucuda, umarım izlemedelerdir sorunun nerden kaynaklandığına baksınlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.