TEST SVDE ARGE FULLEMEK

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve BURSA[TR]16 tarafından 10 Aralık 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Test serverında 10 saatlik oyunla adam 45 arge yapmış + 1. sırada bu nasıl olabiliyor anlayamadım. Hadi tp şp istasyonla falan kastı desek 10 saatte 45 arge nasıl yapabiliyo seprom yokki yetişmiyor. Oyun içindeki seprom argede kullanılmıyo diye biliyorum yanlışmıyım ???

2. arge için oyunu oynamana gerek yok ki her açıldığında hammaddeler birikmiş oluyo öyle öyle geliştiriyosun skylabı bende de 10 saat ama 50 argeyim mesela test server da

3. dostum 10 saatte adam 1. sırada . 1. sırada olabilmen için oynaman lazım yani . Aklım almıyo mantıklı gelmedi

4. oben

oben User

kardeşim o eski oyun kuruculardan do görev bile yapmıyor artık her gitdiğinde bak acemi uzay pilotudur bunda merak edilecek ne var bende onu merak ediyorum.o hesap artık yıllardır kullanılmıyor.