TEST SW KAPALIMI ????

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve *KØMΛИĐØ*=»[TÜRK] tarafından 29 Haziran 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Test sw açıkmı yarın kaça kadar açık olucak şuan kapalı sanki bakıyorum çıkmıyor.

2. ANKARALI

ANKARALI User

Hayır modlar yoğunluktan dolayı kapalı sık sık bak diyo bide yarın akşam saat 7 ye kadar açıkmış

3. 1 temmuza kadar açık diye biliyorum

4. Merhaba ,

Test Sunucusu kapanma zamanı: 1 Temmuz 19:00 olarak belirtilmiştir.

İyi forumlar.

5. ANKARALI

ANKARALI User

Modum peki ne zaman gözukucek anasayfada 2-3saat geçti hala yok

6. Merhabalar,

Oyuncu yoğunluğundan kaynaklı olabilir.ülkemizde olduğu gibi dünya üzerinden de girişler yapılmaktadır.

iyi forumlar

7. Bi kapasitedir diyip gidiyonuz Yok kapasite falan kapattılar serveri yarın 12.30 da açarlar demedi demeyin

8. ANKARALI

ANKARALI User

Modum sırf bu gunkunemi ozel tüm dünyada olması

9. Merhaba ,

Tam olarak neyi soruyorsunuz ?

İyi forumlar.

10. modum lütfen ya önceki testte 1.5 2k adam vardı bunda 100 kişi içinmi açtılar lütfen :D

11. Test serverı yalan oldu girilmiyor :D

12. ANKARALI

ANKARALI User

Hani diyosunuzya tüm dünyadan oyuncular giriyo bizim arkadaslar 100 kişi vardi diyo eskiden bin kişilerle oynuyoduk bu yabancılardan dolayımı giremiyoruz onu merak ettim

13. Merhaba ,

Test sunucusu genel olarak açık olduğu için diğer ülkelerden de giriş yapılabiliyor. Gelen bilgide 1 Temmuz saat 19:00'da kadar 2 gün boyunca açık olacağı bildirilmiştir.

İyi forumlar.

14. Yarın 12.30 gibi açılcak Geçen öle yaptılar bunu demeyide atladılar kesin

15. ANKARALI

ANKARALI User

Neyse modum saolun insanların lafasında hala soru işaretleri var ama saolun

16. Merhaba ,

Bizler elimizdeki bilgileri biliyoruz ve onları kullanabiliyoruz. Elimizde olmayan ve bilmediğimiz konularda yapabileceğimiz bir şey yok maalesef.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.